VELIKI ISKORAK

Tko to hvali novi album Miley Cyrus?

13.05.2013 u 16:27

Bionic
Reading

Miley Cyrus najvjerojatnije će ovoga ljeta objaviti novi album, a njezina dobra prijateljica Kelly Osbourne imala je priliku poslušati ga

Kelly je, piše HollywoodLife, preslušala Mileyin album, a kći rock ikone Ozzyja Osbournea kaže da ju je nekadašnja teen zvijezda oduševila. Album bi se, kako se očekuje, trebao naći u prodaji ovoga ljeta.

'To je zvuk kakav nismo očekivali od Miley. Nešto totalno drukčije! Mislim da će se svima svidjeti. Samo jaka osoba poput nje može napraviti takav iskorak. To je odrasla Miley', rekla je Kelly Osbourne.

Kako se već pisalo, glumica i pjevačica opjevala i svoju ljubav s Liamom Hemsworthom na ovom albumu.

Miley je još 2008. godine objavila svoj prvi album Breakout s kojeg je skinut i veliki hit 'Party In The USA'. Čini se da se Mileyin novi buntovnički imidž reflektirao i na njezinu glazbu. Jedva čekamo izlazak njezinog novog albuma!

Inače, Miley je u jednom intervjuu otkrila da danas lako prepoznaje ljude koji nisu s njom iz iskrenih pobuda. 'Mnogi su željeli biti moji prijatelji samo zbog toga što sam slavna i bogata. Takve ljude sam vremenom naučila prepoznati i danas ih odmah namirišem na kilometre', rekla je Miley Cyrus (20).