(S)EX YU

Tko su najbolji ljubavnici?

  • Autor: Stribor Keví
  • Zadnja izmjena 27.07.2010 10:00
  • Objavljeno 27.07.2010 u 08:00
gaćice seks muškarac

gaćice seks muškarac

Izvor: Corbis / Autor: brad tuckman/Glowimages

Milijuni muškaraca s raznih strana svijeta odlučili su tijekom ljeta migrirati u naše obalne krajeve. Mnogi od njih dolaze nam iz propale savezne države. Koji su od njih najbolji ljubavnici? Ocijenite u forumu

Prije nekoliko mjeseci prenijeli smo rezultate istraživanja u kojemu je sudjelovalo 15.000 žena koje su proputovale svijet (http://www.tportal.hr/lifestyle/sexfiles/74892/Tko-su-najbolji-a-tko-najgori-ljubavnici-na-svijetu.html). Zadatak im je bio ocijeniti ljubavničke sposobnosti pripadnika 20 naroda. Od onih koji tradicionalno ljeti posjećuju naše krajeve vrlo loše su prošli Nijemci, a mnogo bolje Talijani i Francuzi. Ipak, istraživanje nije obuhvatilo ljubavničke sposobnosti pripadnika bivše nam države.

Ole Graf/Corbis

Ole Graf/Corbis

Izvor: Corbis / Autor: Ole Graf/Corbis

Neki muškarci mogu uspavati ženu u krevetu, a neki itekako dobro zabaviti

Znate onu: gdje ima dima, ima i vatre…? Stereotipi sigurno nisu dobro mjerilo, ali oni jesu izrasli iz sume individualnih iskustava. U pomanjkanju istraživanja uspjeli smo neke početne ocjene pokupiti po forumima. Međutim, to što smo pronašli vrlo je šturo. Stoga podijelite svoje iskustvo u našem forumu.

Zaboravimo nakratko nacionalne ponose. Teško? Čak i kada je riječ o ljubavi i seksu? Zbog toga smo iskustva o ljubavnicima iz pojedinih naroda stavili pod šifre s početnim slovima abecede. Možda prepoznate koje od njih prema vlastitom iskustvu. Evo što se može izvući iz foruma na internetu.

Aovci su u krevetu kao apaurin. Mogu te samo uspavati. Suzdržani i sve kratko traje: unutra, van, i to je to… Istina, njih možeš bez srama vodati po domjencima – fini su, znaju jezike, znaju čavrljati.

Međutim, ni Beovci ne stoje puno bolje. Mimoze su i samodopadni. Ako im nakon seksa ne kažeš da su bili savršeni, odmah se uvrijede - kažu da ih ne cijeniš dovoljno i pokunje se. Najzabavnije seksualno iskustvo s Beovcem koje se da pronaći u bespućima interneta je ono kad on za vrijeme vođenja ljubavi pri misionarskoj pozi gleda u svoje bicepse, a ne u nju…!

Ceovci ne mare puno za predigru i maštovitost, zanima ih samo akcija. Hodaju s erekcijom, mogu mnogo puta zaredom. Divlje i nezasitno. Slična iskustva nalaze se na internetu i o Deovcima. Seks s njima je vrlo dobra tjelovježba, bez puno komplikacija. Izdržljivi i uvijek spremni.

Nježni kavaliri mogu se pronaći među Eovcima. Snenih očiju i nevjerojatnog strpljenja u krevetu. Silno se trude i žele zadovoljiti. Posljednji su Feovci. Teško ih je pokrenuti da išta rade. Zbog toga su im profesionalke najdraže. Oni legnu, opuste se, a one odrađuju čitavu stvar.

To su samo poticaji damama za ocjenjivanje na internetskim forumima. Kakva su vaša iskustva s Crnogorcima, Hrvatima, Slovencima, Makedoncima, Srbima i Bosancima?

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi