RACHELINI TATE

Tko će glumiti gay očeve u 'Glee'?

19.01.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Jeff Goldblum i Brian Stokes Mitchell pridružili su se ekipi popularne serije 'Glee' te će utjeloviti uloge Hirama i LeRoy Berryja, gay očeva Rachel Berry

Kako pišu strani mediji, Jeff Goldblum i Brian Stokes Mitchell prvi put bi se trebali pojaviti u seriji 'Glee' u specijalnoj valentinovskoj epizodi nazvanoj 'Heart', a oba glumca će u seriji i zapjevati.

Jeff Goldblum najpoznatiji je po svojoj ulozi u seriji 'Zakon i red' te u filmu 'Jurski park', no osim toga on je i jazz pijanist te je nastupao na Broadwayu 1971. godine u mjuziklu 'Two Gentlemen of Verona'.

Brian Stokes Mitchell je glumio u kazalištu, i to u predstavama 'Man of La Macha' i 'Ragtime', te je 2009. godine osvojio i nagradu Tony za najboljeg glumca u seriji 'Kiss Me Kate', a imao je i gostujuće uloge u serijama 'Ugly Betty' i 'Frasier'.

Izvršni producent serije 'Glee', Ryan Murphy, ranije ovoga mjeseca potvrdio je kako je ekipa serije u potrazi za dva glumca koji će utjeloviti likove dva Rachelina oca te je tada rekao i kako je puno ljudi zainteresirano za te uloge. Čak se šuškalo i kako će jednu od uloga zaigrati slavni Elton John, no pjevač nije to bio u mogućnosti zbog brojnih obveza.