TRENDI ODJEĆA

Tko bi rekao da slavne ljepotice nose jeftine krpice

16.09.2014 u 10:11

Poznate trendsetterice u jeftinoj odjeći

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ususret novim modnim kolekcijama i tjednima mode koji su počeli s New York Fashion Weekom, osvježenje su poznate glumice i pjevačice koje u svom modnom izričaju kombiniraju preskupe dizajnerske komade, ali i trendi odjeću i dodatke koje si mogu priuštiti prosječne žene

Modni mjesec se tek zahuktava, a super dizajnerski komadi iz najnovijih kolekcija za većinu će samo ostati čežnja, lijepa slika u novinama ili sjećanje na neku zvijezdu koja je zabljesnula u it komadu. Nasreću, neke svjetske face nose i odjeću pristupačnijih cijena. I zbog toga ih volimo.


Beyonce je tako snimljena u badiću, a na glavi je imala naočale Le Specs Wild Child - možete ih nabaviti za 89 dolara. Savršen je i njezin cvjetni bikini iz Topshopa, a košta 32 dolara. Taylor Swift pak izgledala je kao milijun dolara u H&M-ovoj bluzici za 24 dolara i suknjici od organze istog brenda po prihvatljivoj cijeni od 29 dolara. Odličan i nepretenciozan modni miks nosi i Olivia Palermo, a ona uz dizajnerske komade uvijek kombinira i jedan jeftiniji te je upravo zbog pametnog kombiniranja omiljena modna ikona.

Kako biste izgledali besprijekorno poput Olivije, garderobu popunite traper košuljom. Ona u kojoj Palermo izgleda tako dobro stoji 64 dolara i ima potpis Top Shopa. I prebogata reality zvijezda Kourtney Kardashian, kojoj je 'zadatak' svaki dan izgledati lijepo, u svom ormaru, vjerovali ili ne, ima komade odjeće prihvatljive cijene. Gladijatorske sandale Belle by Sigerson Morrison Bianca koštaju 99 dolara.

Neke zvijezde su davno apsolvirale to da dobar stil nema veze s bogatstvom, pa će i one ponekad zabljesnuti u super komadima iz high street dućana prihvatljivijih cijena.