ponovno oduševila

Tko bi joj dao 63 kad izgleda ovako mladoliko

14.08.2017 u 15:11

Bionic
Reading

Godinama je vladala svjetskim modnim pistama i bila jedan od najtraženijih supermodela, a i danas u sedmom desetljeću, još uvijek zna kako privući sve poglede te posramiti i dvostruko mlađe djevojke. Ovoga je puta Christie Brinkley oduševila mnoštvo pojavivši se u mini haljinici koja je istaknula njezinu zavidnu figuru i duge vitke noge

Bivša manekenka i top model Christie Brinkley već tradicionalno provodi svoje ljeto u luksuznom ljetovalištu Hamptons koje je omiljena oaza za odmor mnogim slavnim osobama. No, atraktivna je plavuša sada nakratko prekinula svoj odmor i helikopterom se zaputila u obližnji New York kako bi došla na premijeru nove kazališne predstave 'The Terms of My Surrender' Michaela Moorea.

U mnoštvu mladih djevojaka koje su prisustvovale ovom svečanom događanju, Christie se lakoćom istaknula budući da je odjenula iznimno kratku rozu haljinicu A-kroja koja je naglasila njezine duge i vitke noge.

  • +10
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: John Nacion/Everett Collection

Iako ima 63 godine, zanosna ljepotica ne srami se odjenuti oskudne, mladolike kombinacije kojima je jako teško naći manu.

Tako je ovoga puta romantičnom blijedo-ružičastom haljinicom očarala sve prisutne, a od modnih dodataka nosila je samo široki osmijeh koji je bio i više nego dovoljan.

Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Proslavljena manekenka često voli naglašavati svoju fit figuru, a kao tajnu ovako mladolikog izgleda uvijek navodi pozitivan stav, dovoljno sna, ali i zen način razmišljanja.

'Stav zahvalnosti definitivno je ključ za sretan život, a mislim i da nas znatiželja i zanimanje za svijet čuva mladima u srcu', rekla je u nedavnom intervjuu, a znanost je potvrdila njezin način razmišljanja.

Osim ovoga Christie je već godinama predana vegetarijanka, redovito vježba te često napominje važnost nanošenja krema za sunčanje i zaštitom od UV zračenja.

  • +4
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža