OSVAJA IZGLEDOM

Zanosna 63-godišnjakinja u nikad izazovnijem izdanju

20.07.2017 u 12:29

Bionic
Reading

Bivši supermodel i jedna od najvitalnijih žena na svijetu Christie Brinkley ne prestaje fascinirati mladolikim izgledom, a ovaj je put javnost počastila mnoštvom izazovnih fotografija sa snimanja modnog editorijala

U najnovijem izdanju magazina Social Life, zanosna Christie zablistala je u modnom editorijalu ističući zanosnu liniju u minijaturnim odjevnim komadima poput hit kupaćeg kostima s potpisom dizajnerice Norme Kamali.

Bivša supruga pjevača Billyja Joela, koja javnost ne prestaje fascinirati mladolikim izgledom i zavidnom linijom, objavila je niz izazovnih fotografija sa snimanja u Hamptonsu, na kojima, između ostalog, pozira bez suvišnih krpica prekrivena ogromnim palminim listom ili utjelovljuje seksi kaubojku u čipkastom kombinezonu dramatičnih proreza.

Usprkos bogatom i aktivnostima ispunjenom životu, Christie je u razgovoru za magazin otkrila da uvijek izdvoji vrijeme za uživanje u malim životnim stvarima koje joj izmame osmijeh na lice.

'Moja djeca i prijatelji, moji psići, glazba, ples i gledanje šoua Stephena Colberta uvijek me razvesele', priznaje lijepa 63- godišnjakinja.