MODNA INSPIRACIJA

Tjedan dana nakon poroda Pippa Middleton u šetnji s obitelji

23.03.2021 u 11:18

Bionic
Reading

Pippa Middleton Matthews, mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, omiljena je meta londonskih fotografa koji je uvijek prate u stopu

Brineta koja je poznata po svojoj fanatičnoj predanosti zdravom životu i tjelovježbi, bila je aktivna trudnica do poroda te nije imala puno problema vratiti se u top formu.

Britanka je u fokusu medija još od vjenčanja svoje sestre Kate i princa Williama kad je sve oduševila u gracioznoj haljini za djeveruše, a kako je 15. ožujka postala majka po drugi puta, fotografima nije promaknula njezina šetnja u društvu supruga, financijaša Jamesa Matthewsa s kojim ima dvogodišnjeg sina, Arthura.

  • +3
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pippa (37) je pokazala svoj istančani smisao za modu u još jednom dnevnom izdanju za koje je zaslužila čistu peticu.

Mlađa sestra vojvotkinje Kate odabrala je udobnu modnu kombinaciju, no s puno stila. Odlučila se za smaragdnozeleni kaput na preklop koji je upotpunila skupocjenim tenisicama 'Miami' s potpisom luksuznog brenda Jimmy Choo, čija je cijena oko 3300 kuna.

Kosu stiliziranu u blage valove Pippa je podignula u praktični polurep, a bila je minimalno našminkana.

Inače, kako je nedavno objavljeno, u čast svoje sestre s kojom je jako povezana, Pippa je svojoj kćerkici dala srednje ime Elizabeth. Naime, kako su potvrdili izvori bliski obitelji za magazin People, ponosni roditelji Pippa Middleton i James Matthews djevojčicu su nazvali Grace Elizabeth Jane.