ZNA VOGUE WILLIAMS

Ludo dobra kombinacija: U ovoj neutralnoj nijansi svaki stajling izgleda luksuznije

23.03.2021 u 09:32

Bionic
Reading

Vogue Williams, irska manekenka i voditeljica na londonskoj postaji Heart Radio uvijek je odjevena po posljednjoj modi, a njezini su stajlinzi osmišljeni do posljednjih detalja

Vogue nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama na Otoku, pa nas ne čudi da kamo god se uputi ne može proći nezapaženo.

Lijepa 35-godišnja plavuša itekako je upućena u modne trendove, a to je pokazala minimalističkim stajlingom za koji je dobila samo pregršt pohvala.

Da su tonovi bijele s primjesama svijetlosmeđe totalni hit, poput vanilije ili tzv. kremaste nijanse odlična ideja za svaku sezonu, potvrdila je svojim elegantnim outfitom vitka Irkinja.

Dolčevita od kašmira s potpisom Laure Chambers i maksi suknja s prorezom od udobnog pletiva sjajan su odabir za dnevne, ali i poslovne prigode, a fashionistica je ponovno očitala modnu lekciju iz stila upotpunivši stajling visokim čizmama u svijetlosmeđoj boji i s bijelom torbom sa zlatnim lancem.

  • +2
Vogue Williams Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upravo je 'cream' nijansa uz bijelu jedna od onih boja koja svaki outfit uvijek čini luksuznijim, a to je jedna od omiljenih boja trendseterice Jennifer Lopez ističući joj tako osunčani ten i kosu boje meda.

Vogue je cool outfit začinila sunčanim naočalima metalnih okvira i jednostavnom frizurom - kosom vezanom u niski rep.