ODRŽIVOST NA DJELU

Obožava reciklirati: Danska princeza plijenila elegancijom u omiljenim komadima iz ormara

23.03.2021 u 09:25

Bionic
Reading

Danska krunska princeza Mary nastavila je demonstrirati svoju predanost pitanju održive mode odjenuvši neke stare favorite iz ormara prilikom govora o spašavanju planeta

Buduća kraljica Danske svojom pojavom uveličala je otvaranje novog izdanja festivala Fair koje se održalo u vijećnici grada Aarhus.

Jedan od najvećih digitalnih događaja u Danskoj koji se bavi pitanjem modne održivosti, 49- godišnja princeza označila je pojavom u već viđenim odjevnim komadima.

Poput britanske miljenice Kate Middleton ili španjolske kraljice Letizije, danska krunska princeza također je sklona modnom recikliranju, a navedeno je nanovo imala priliku dokazati.

  • +5
Danska princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Hanne Juul/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njezinim novim izdanjem dominirao je izvezeni model kaputa s potpisom brenda Ole Yde, a koji je predstavljen 2016. godine.

Spomenuti kaput, u kojemu se danska princeza već nekoliko puta imala priliku ugledati, nosila je uz svilenu košulju brenda Britt Sisseck i klasičan model crnih hlača.

Elegantno izdanje u duhu održivosti naglasila je i po pitanju obuće odlučivši se za omiljeni, dvobojni par salonki s detaljem zakovica –model Rockstud s potpisom brenda Valentino, a uz pismo torbicu s efektom krokodilske kože, novo izdanje naglasila je nakitom poput narukvica svog omiljenog brenda Dulong.