ŠOKANTNO

Tinejdžerica pokušala prodati nevinost preko interneta

26.02.2010 u 08:18

Bionic
Reading

Ova je priča šokirala Sjevernu Irsku. Jedne tamošnje novine su saznale da tinejdžerica stara tek 16 godina pokušava prodati svoju nevinost putem interneta

Tinejdžerica je objavila svoj oglas na jednoj internetskoj stranici te rekla da najbolji ponuđač dobiva njezinu nevinost. Kada su novine saznale za ovo, jedan je novinar dao ponudu i o svemu napisao priču.

Prvo joj je ponudio 3.000 funti te je tinejdžerica na to pristala. Odmah su počeli razmjenjivati poruke. Novinar se predstavio kao poslovni čovjek i stalno ju je pitao misli li ozbiljno, a ona je odgovarala da je sasvim ozbiljna. Čak je i dodala da će prije seksa morati nešto popiti jer je inače jako sramežljiva. Još je navela i svoje proporcije te da izgleda starije nego što jest. Također, dodala je da je dobila drugu ponudu za 5.000 funti, pa je novinar podigao svoju na 6.000.

Na kraju su se našli u jednom kafiću. Novinar je razgovor snimao. Tinejdžerica je ispričala da je prije dobivala džeparac, ali sada ga više ne dobiva te je imala posao, a sada ga više nema. Također, rekla je da ide na razgovor za posao u trgovini, ali je to zapravo ne zanima previše. A novac joj jako treba jer se bavi likovnom umjetnošću. Dodala je i da se kući treba vratiti prije 23 sata.

Nakon ovoga razmijenili su mnogo SMS poruka, a jedna od zadnjih, prije navodnog sastanka, bila je: 'Kako ćeš mi dati novce? Jer ja imam samo malu torbicu.'

Kada ju je novinar nazvao i rekao joj cijelu istinu, tinejdžerica se uspaničila i rekla da je sve bila samo – šala. Na naknadne telefonske pozive nije odgovarala.