TOPSTARS, KONCERT PRVI

Tina Turner i Tajči u Zagrebu!

14.11.2010 u 11:40

Bionic
Reading

Indira Vladić, Franka Batelić, Tony Cetinski i Luka Bulić glasom i stasom oživjeli su poznate strane i domaće pjevače, uz čije se hitove od 60-ih naovamo publika u zagrebačkoj Areni sinoć zabavljala u trosatnom spektaklu

'Sad više ne moramo objašnjavati što je TopStars. Eto, našle su se četiri osobe kojima je najvažnije da se publika zabavi. I ja sam se mogao zaključati u svoju sobu, pa mistificirati sebe i svoju karijeru do iduće turneje, ali to mi je smiješno', kazao je glazbeni urednik i zvijezda projekta, Tony Cetinski. U tri sata na bini i dvomjesečnim pripremama izgubio je i više od standardnih dva kilograma po koncertu, ali tvrdi da mu nije žao.

Isto kao ni Luki Buliću, kojega je oduševilo to što su se na njihove interpretacije rasplesali tinejdžeri koji u doba nastanka tih hitova još ni izdaleka nisu bili u planu.

'Koja interakcija! Vratili su mi izgubljenu energiju. Zato ću se u iduća tri koncerta malo poigrati i osvježiti repertoar, pa ću uz Olivera, Kemu i Massima možda imitirati i Josipu Lisac, Alena Vitasovića, Giuliana…', redao je Luka ideje za dalje.

I Franka Batelić otpjevala je štošta, ali najviše simpatija pobrala je njezina Tajči.

'Zato sam se i ja najbolje osjećala kao Tajči! Još uvijek me drži euforija, jer smo se samo presvukli čak četiri puta. Jedva čekam preostala tri koncerta, počevši od prvog u petak u Rijeci', veselila se Franka, s kojom se složila i Indira Vladić

'Oduševljena sam, ushićena, publika je ovaj put doista bila peti član ekipe. Najbolje sam se zabavila kao Tina, a čini mi se da je to dobro nasmijalo moje prijatelje i publiku', zaključila je Ira koja je izvedbom, stajlingom i tipičnim 'paradnim' hodom svjetsku zvijezdu 'skinula' do savršenstva.