U ČEMU JE TAJNA?

Teško je skrenuti pogled s dekoltea Tine Katanić

14.07.2014 u 13:15

Bionic
Reading

Znate li što je TWIGS? Riječ je o novim proizvodima na domaćem tržištu, podizačima prsa, zaštitnim 'flasterima' za bedra i pokrivalima za bradavice koji omogućuju ženama uživanje u modnim trendovima i bolji izgled u omiljenim odjevnim predmetima

U to se uvjerila i Tina Katanić koja se pojavljuje u kampanji TWIGS za 2014. godinu. Popularna voditeljica i pobjednica posljednje sezone showa 'Zvijezde pjevaju' podržala je inovativan domaći dizajn i dala podršku praktičnim rješenjima koja omogućavaju uživanje u modnim trendovima. Tina je svoja bedra zaštitila od trenja jednokratnim flasterima, prsa, umjesto grudnjakom, oblikovala podizačima TWIGS, a lijepe haljine otvorenih leđa od sada će nositi uz zvjezdice koje prekrivaju bradavice TWIGS.

'Volim ovakva pametna rješenja i domaću inovativnost kao što je TWIGS. Proizvodi su jako ugodni za nošenje i doista pomažu. U posljednje vrijeme često čujem kako žene imaju probleme tijekom ljetnih mjeseci: dok nose suknje i haljine stvara se crvenilo nastalo trenjem bedara. Usto, kako sakriti grudnjak kad se nosi haljina otvorenih leđa? Za sve to TWIGS će sigurno biti od pomoći', komentirala je Tina Katanić.