znamo gdje ih možete pronaći

Teško do dobrog majstora? Mi ih imamo! Otkrivamo 50 najboljih u Hrvatskoj

15.02.2021 u 08:24

Bionic
Reading

Zamislite majstora koji vas sam nazove, dolazi kod vas u dogovoreno vrijeme i završi posao na vrijeme po dogovorenoj cijeni. Samo u snu? Ne, to možete pronaći i na Trebam.hr!

Trebam.hr je web portal koji još od 2015. povezuje one koji traže usluge s izvođačima iz cijele Hrvatske. Svakodnevno na Trebam.hr na stotine korisnika traži izvođače različitih usluga, od arhitekata, električara, dobavljača prozora do knjigovodstvenih servisa i dizajnera web stranica.

Svi se izvođači prethodno provjeravaju, a također ih sami kupci ocjenjuju nakon odrađenog posla: ocjenjuju kvalitetu izvedene usluge, primjerenost cijene i poštivanje rokova. Ukupno je na Trebam.hr objavljeno više od 8.000 ocjena klijenata za završene projekte. Sve su ocjene provjerene - i pozitivne i negativne - i objavljene na profilima izvođača.

“U petak u 15 h trebao sam riješiti sanitaciju prostora. Poslao sam potrebu na trebam hr. U sljedećih 10 minuta javio se prvi izvođač i s njim sam dogovorio posao za subotu u 8 h ujutro. Nevjerojatno iskustvo. Nakon 20 minuta javio se drugi izvođač kojem sam se uredno zahvalio. Posao je korektno odrađen. Bravo svima!” -- Josip Zdenković

Ovo je Top 50 majstora i poduzeća za dom i posao u Hrvatskoj

Samo kvalitetni i odgovorni izvođači

Za jedan posao na Trebam.hr natječe se do 6 izvođača. Na taj način stranka prikuplja nekoliko ponuda na jednom mjestu, a za izvođače je to "zdrava" konkurencija koja ih potiče da daju sve od sebe za klijenta. A rezultat? Posao dobivaju samo najuspješniji - oni koji brzo reagiraju, koji znaju komunicirati s klijentima, drže se dogovora, nude usluge po pristupačnoj cijeni, a prije svega dobro rade svoj posao. Znači, savršeni majstori!

Višegodišnja suradnja s Trebam.hr kao poslovnim partnerom u prodaji garažnih, ulaznih i sobnih vrata i motora za garažu proizvođača Hörmann donijela nam je širok spektar zadovoljnih klijenata i suradnika. Trebam.hr je odličan izbor kako lako pronaći provjerenog i kvalitetnog izvođača i bez puno muke dobiti ponudu u kratkom roku. Neizmjerno smo zahvalni susretljivim i ljubaznim djelatnicama Trebam.hr koji sa svojim osmijehom i divnom komunikacijom lako riješe svaki zahtjev. Nadamo se dugoj budućoj suradnji. -- Ivan Brčić, Gobi mont, Zagreb

Želite se pridružiti uspješnim izvođačima? Besplatno se registrirajte.

Najboljih 50 u Hrvatskoj

Svake godine na Trebam.hr najbolji pružatelji usluga dobivaju certifikat „Odabir klijenata“. U 2020. takvih je tvrtki bilo čak 322. Među njima je ove godine Trebam.hr dodatno nagradio 50 izvođača koji su se najviše istaknuli natprosječnim ocjenama.

Među dobitnicima su:

  • inženjerske tvrtke (arhitekti, geodeti, ponuđači energetskih certifikata),
  • tvrtke za izgradnju i obnovu kuća i ostalih objekata,
  • proizvođači građevinske stolarije (prozori, vrata, sjenila, garažna vrata),
  • majstori i obrtnici (električari, vodoinstalateri, stolari, soboslikari, krovopokrivači, monteri klima uređaja),
  • poduzeća koja nude usluge za posao (knjigovodstveni servisi, servisi za čišćenje, izrada web stranica...).

Pogledajte listu Top 50 majstora i poduzeća za dom i posao