SEKSI VODITELJICA

Tatjana Jurić golicala maštu u rupičastoj haljini

07.10.2012 u 12:49

Bionic
Reading

Voditeljica Tatjana Jurić prelijepo je izgledala na humanitarnoj reviji UNICEF-a i Cro-a-portera, a otkrila nam je nekoliko novosti iz privatnog života

Tatjana Jurić na humanitarnoj reviji u Laubi posebno se oduševila revijom Budoira koji je obilježio deset godina rada. Dojmila je se bajkovitost haljina i materijala, ali nije sigurna za koju bi priliku obukla nešto toliko ekstravagantno.

U njezinom se ormaru ipak nalaze nešto jednostavnije stvari mada voli hrvatske dizajnere i rado nosi njihovu odjeću. Za ovu je prigodu bila u crnoj uskoj haljini koja je poviše bokova imala nekoliko proreza i golicala maštu prisutnima.

Lijepa Tatjana spremna će dočekati hladnije dane jer kaže da je vrlo praktična i voli izdvojiti za dobre osnovne odjevne komade poput kaputa, torbe ili cipela.

'Volim uložiti mrvicu više novaca i onda znam da će mi to trajati dulje, ali ove neke konfekcijske stvari mi još nisu pale na pamet. Toliko je lijepo i toplo ovih dana', rekla nam je Tatjana koja će uskoro magistrirati.

Nakon godinu i pol dana voditeljskog posla na radiju, osjeća da je sve sjelo na svoje mjesto pa zaista uživa u svome poslu

'Sada imam šihtu od 10 do 14 sati, a prije sam radila uvečer te se sve pomaknulo. Ovom promjenom sam otkrila čari slobodnih poslijepodneva pa ću zato i magistrirati', ponosno je rekla voditeljica.

Na pitanje o ljubavnom životu Tatjana je kao i uvijek bila tajnovita, ali nasmijana i dobro raspoložena rekla je da ćemo sve doznati na vrijeme.