SRETNA I LIJEPA

Tanja Tušek otkrila svoju nepoznatu stranu

12.04.2013 u 12:08

Bionic
Reading

Četiri godine otkako je postala urednica na HRT-u priveli smo Tanju Tušek na mali intervju u kojem nam je pričala o Kolu sreće, svojim počecima, ljubavi, tuzi, sreći te mora li kao šefica ponekad lupiti šakom o stol

Najzgodniju urednicu HRT-a Tanju Tušek posjetili smo na poslu. Otkako je iza kamera, rijetko daje intervjue, ali kako njena veza s televizijom traje od 16. godine, biti ispred kamere joj je kao vožnja biciklom.

Tanja nam je ispričala zašto joj je nekad žao cura s televizije koje nemaju nikakvu zaštitu, da se u redakciji Laze Goluže osjećala kao princeza te kako je, uz sve obveze, dobila ulogu u filmu. Osim što izgleda dobro, pazi i na svoju duhovnu stranu te nikada nije, kaže, bila tužna, ljuta ili bijesna zbog svog izgleda.

'Kao i svaka normalna i prosječna žena, na sebi vidim stvari za koje bih voljela da su drugačije od onoga što je činjenično stanje. Međutim nikad nisam zbog toga bila tužna, ljuta ni bijesna ili da je to bilo u nekoj krajnosti. Iz nekog razloga me Bog tako stvorio', kaže Tanja, dodajući da ne voli svoje privatne stvari iznositi u medije.

Tanja je vrlo skromna osoba koja iznimno cijeni svoju privatnost i ne voli biti pred kamerama, što je uistinu neočekivano s obzirom da je bivša voditeljica.

'Život u javnosti je opterećenje. Čovjek za deset kuna kupi novine i onda ga zabavlja pet grama moje tuge. Stvarno pokušavam zaštititi privatnost koliko god mogu', rekla je skromna Tanja, naglasivši da je sretna u životu.

Zašto? Pogledajte u videointervjuu: