IMA SE

Tamara Ecclestone kupuje kristalnu kadu od milijun funti

11.09.2011 u 19:45

Bionic
Reading

Tamara Ecclestone smatra da će se njezina investicija isplatiti jer se obožava dugo kupati

Zamisli rastrošnih kćeri Bernieja Ecclestonea svakodnevno iznenađuju javnost. Ovoga puta to je pošlo za rukom Tamari Ecclestone koja je odlučila potrošiti milijun funti na

originalnu kristalnu kadu. Kristali od koje će biti napravljeno umjetničko djelo za Tamarinu kupaonicu potječu iz Amazone odakle je posebno naručila taj skupocjeni materijal.

'Svaki novčić će se isplatiti jer jako puno vremena provodim u kadi', mrtva ozbiljna rekla je Tamara američkim medijima. Naime, starija Berniejeva kći trenutno boravi u Los Angelesu i pregovara s nekoliko producentskih kuća. Jedan od planova joj je prodati svoj reality show čije su prve epizode već snimljene na proljeće u Londonu. U jednoj od njih Tamara odvodi svoje pse u Harrods SPA da ih urede i nalakiraju im nokte u ljubičasto. Na pitanje ima li istine u priči o svađi s mlađom sestrom Tamara kaže:

'Malo smo se porječkale tu večer u restoranu, ali se nismo posvađale žestoko. Bila sam loše volje, palo je nekoliko ružnih riječi, ali to je normalno u obitelji, pa sestre smo kao i sve druge.' Gospođica Ecclestone naglasila je kako je vrlo dobro svjesna činjenice da je njen otac bogatstvo gradio od nule, zbog čega je novac naučila ne uzimati zdravo za gotovo.

'Želim raditi i zarađivati za život. Npr. draže mi je urediti svoje nokte u nekom malom neuglednom kozmetičkom salonu nego u luksuznom spa wellnessu', objašnjava Tamara. Ista ona koja je kadu platila milijun funti.

Poput mlađe sestre Tamara namjerava kupiti kuću u Los Angelesu, i to onakvu, kaže, prema kojoj će Petrina izgledati kao kućica za goste.