PUNA ŽELJA

Tako mlada, a jedva čeka da postane mama

13.07.2011 u 07:00

Bionic
Reading

21-godišnja glumica Emma Watson otkrila je kako jedva čeka da postane mama. Zvijezda 'Harryja Pottera', koja posljednje desetljeće igra Hermionu Granger, otkrila je da iako je jako mlada, jedva čeka da osnuje obitelj, ali osim toga ima još glumačkih ambicija, a jedna od njih je da zaigra ulogu princeze ratnice

'Možda vam to neće imati puno smisla, no stvarno jedva čekam da se skrasim i imam dijete', rekla je za Daily Star mlada glumačka zvijezda.

No osim što želi biti mama, mlada Emma prije toga ima i profesionalnih ambicija. Želi igrati princezu ratnicu kako bi mladim djevojkama bila uzor te kako bi imale snažnu ženu u koju se mogu ugledati.

Otkrila je kako je uz lik Hermione rasla te da baš poput nje uvijek razmišlja tri ili četiri koraka unaprijed.

'Puno polemiziram i intelektualno se uzdižem kao i ona, vrlo sam odlučna kao i ona. Imam osjećaj da je puno mene u njoj i obratno', priznala je Emma.

Dodala je i da se najesen vraća na fakultet te da je jako uzbuđena zbog toga. Čini se da Emma ima jako puno planova, samo mora posložiti prioritete i odlučiti čega će se prvo prihvatiti. Učenja, glume ili djece.

A evo što još niste znali o Emmi Watson.

Deset pitanja za Emmu Watson