dobar izbor

Tako laskavo: Melanie Griffith pokazala novu frizuru koja odmah pomlađuje

18.11.2023 u 15:17

Bionic
Reading

Američka glumica Melanie Griffith na svom je Instagramu podijelila fotografiju prije i poslije šišanja, a rezultat je sjajan – mladolik look i elegantna frizura srednje duljine koju će mnogi poželjeti kopirati

Melanie Griffith jedna je od legendarnih glumica u filmskoj industriji koja je tijekom desetljeća glumila u raznim filmovima koje svi dobro poznajemo. Na društvenim mrežama Melanie s vremena na vrijeme podijeli detalje iz privatnog života, poput čestitke kćeri Stelli povodom njezinog 27. rođendana.

Ovog puta Melanie je podijelila svoju najnoviju promjenu izgleda. U dvije fotografije otkrile je izgled prije i poslije prepuštanja u ruke frizera. Naime, kosu duljine do ramena 66-godišnja glumica skratila je do razine brade i tako pokazala odlična, mladenački bob, trendi frizuru koja briše godine s lica, a pristaje praktički svakom obliku lica i teksturi kose.

Bob duljine do brade popularan je zbog činjenice da ga je obično lakše oblikovati i održavati. Još jedan razlog zbog kojeg je ova frizura jedna od omiljenih je njezin efekt pomlađivanja. Naime, ovakav način oblikovanja kose u pravilu uokviruje lice na laskav način. Može istaknuti crte lica i istaknuti strukturu kostiju, što rezultira učinkom pomlađivanja. Tako cool i laskavo!

pomalo neusklađene

Ne gledaju istu prognozu: Melanie Griffith u šetnji s kćeri Stellom Banderas

Pogledaj galeriju

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'