prekrasne fotografije

Antonio Banderas i Melanie Griffith otvorili su najosobniji fotoalbum i kćeri Stelli čestitali rođendan

25.09.2023 u 17:14

Bionic
Reading

Antonio Banderas i Melanie Griffith, kako bi na poseban način svojoj kćeri Stelli čestitali rođendan, na društvenim mrežama objavili su najosobniji fotoalbum prepun nikad viđenih obiteljskih fotografija

Mala slatka djevojčica plave kose koja se skrivala u očevom zagrljaju li se sramežljivo smješkala u pratnji majke, danas je prekrasna mlada žena od od 27 godina. Stella del Carmen, kći Antonija Banderasa i Melanie Griffith zadivljuje ljepotom i samopouzdanjem. Skrasila se u Los Angelesu nakon što je neko vrijeme provela u Malagi, a Stella je jučer je puhala u svjećice na torti, proslavivši 27 godina. Tim povodom njezini slavni roditelji na svojim Instagram profilima objavili su vrlo osoban fotoalbum te sa svojim pratiteljima podijelili dosad neviđene fotografije svoje kćeri i obiteljskih trenutaka.

Stella, koja je od slavnih roditelja naslijedila strast prema filmiu, ali iza kamera , više u ulozi redateljice i scenaristice, ima podjednako odličan odnos i s ocem i s majkom Uz slavnog tatu u jesen 2021. debitirala je kao drugi pomoćnik redatelja, a s majkom dijeli brojne planove na Beverly Hillsu.

Povodom Stellinog 27. rođendana njezini roditelji, osim fotografija, podijeli su u i lijepe, i vrlo emotivne čestitke. 'Sretan rođendan, lijepa moja Stella! Od dana kada si rođena donijeli si toliko ljubavi, suosjećanja i radosti u našu obitelj i u svijet. Volim te svim srcem. Čast mi je što sam tvoja mama,' napisala je Melanie.

'Draga moja kćeri, tvoj dolazak na svijet prije 27 godina ostao je najljepši dan u mom životu. Čestitam Stella del Carmen!!!,' napisao joj je kratko i emotivno otac Antonio Banderas.

Stella, koja je u vezi s Álexom Gruszynskim, svojom simpatijom iz djetinjstva, , savršena je kombinacija, kako ponašanjem tako i izgledom, Antonia i Melanie, a to je jednom prilikom potvrdila i sama glumica. 'Netko je jednom rekao da je ona mješavina i jednog i drugog, čak i fizički. Mislim da je to točno tako', komentirala je Melanie prije nekoliko godina.

Antonio pak osječa istinsko divljenje prema Stelli, koju je oduvijek smatrao vrlo zrelom djevojkom. 'Ona ima vrlo jasan stav o stvarima', rekao je njezin otac, koji je priznao kako itekako vidi sebe u njoj.

Kći Antonija Banderasa i Melanie Griffith, koja u svom DNK, ali i svom imenu, spaja nasljeđe dviju kultura, rođena je u bolnici Costa del Sol u Marbelli 24. rujna 1996., nekoliko metara udljenoj od La Gaviote, kuća Antonija Banderasa u kojoj je proveo prve tjedne života i velik dio ljeta u djetinjstvu. No, obveze njezinih slavnih roditelja, a kasnije i njihov razvod 2014. Stellu je na jedno vrijeme malo udaljilo od španjolskih korijena.

Međutim, nakon što je potpisan razvod i nakon prolaska nekoliko turbulentnih godina, , Antonio i Melanie su zakopali ratne sjekire, a Stella je redovito je posjećivala oca u rodnoj zemlji, čak se dogovorila da većinu vremena provodi u Malagi gdje je počela surađivati s ocem.

'Imam sreću da imam fantastičan odnos sa svojom bivšom suprugom. To mi je nešto jako važno, jer ne želim negirati niti ignorirati dvadeset godina svog života. Odbijam ih staviti u rupu i zakopati. Volim je i uvijek ću je voljeti,' priznao je Antonio jednom prilikom o majci svoje kćeri.

Stella del Carmen Izvor: Profimedia / Autor: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP / Profimedia

Diskretna, marljiva, intelektualka i vrlo strastvena prema književnosti, poeziji i dramskoj umjetnosti, Stella nastavlja upijati sve savjete svojih roditelja dok čeka da briljira na velikom platnu. "Mislim da ona nema ambiciju svoje sestre, Dakote, da bude ispred kamere... nego iza nje. Stella više promatra svijet u kojem živi. Vidim je kao redateljicu ili scenaristicu,' rekao je njezin otac Antonio Banderas.

Inače, Stella je svoj filmski debi imala sa jedva tri godine zajedno sa svojom sestrom, Dakotom Johnson, 1999. u filmu 'Crazy in Alabama', u kojem je