U JESEN SA STILOM

Tako chic i mekane: Najudobnije i najljepše balerinke u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

12.08.2021 u 07:05

Bionic
Reading

Ako još uvijek u svom modnom arsenalu nemate balerinke, krajnje je vrijeme da ih nabavite. Praktične su, udobne i jako chic, a ako su nabrane, poput modela koji su preplavili dizajnerske brendove, onda možete biti sigurni da ćete u jesen zakoračiti sa stilom

Jednostavna silueta i ravni potplat čine ih nezaobilaznim komadom u ženskoj garderobi. Čak i ako niste velika ljubiteljica ravnih cipela, u svom repertoaru trebali biste imati barem jedne balerinke. Bit će spas za bolna stopala nakon visokih potpetica, ali i poželjna doza chica za ležerne stajlinge po uzoru na Francuskinje.

Iako su stilski jako jednostavne, ne mora im silueta uvijek biti previša obična. To najbolje dokazuje aktualna ponuda poznatih brendova. U njoj dominiraju balerinke s nabranim detaljima i savitljivim potplatom pa već na prvi pogled evociraju udobnost.

No, one ne samo što djeluju udobno već su i izrađene od najmekše kože, koja je posljednjih sezona zavladala tržištem modnih dodataka, a za što je glavni 'krivac' kreativni direktor Bottege Venete Daniel Lee.

U današnjoj ponudi zaista je lako je pronaći model koji vam najviše odgovara, bilo bojom, četvrtastim ili okruglim vrhom, detaljima...

  • +8
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Minimalizam sa ženstvenim detaljima najkraći je opis ovog neodoljivog trenda, a sigurni smo da su ovo ne samo najudobnije nego i najstajliš balerinke sezone.