pravi misterij

Tajne svekrvinog ormara: Nicola Peltz otkrila priču o Victorijinoj jakni koja je izazvala senzaciju

14.04.2024 u 17:32

Bionic
Reading

Nicola Peltz Beckham možda je stilska zvijezda u usponu, ali to je ne sprječava da žudi za tuđom garderobom, i to svekrvinom

Nicola Peltz Beckham osvojila je modni jackpot kada se udala za Brooklyna Beckhama, sina modne dizajnerice i bivše Spice djevojke Victorije Beckham. Stoga ne čudi što manekenka priželjkuje pristup zavidnoj kolekciji odjeće i modnih dodataka svoje svekrve, za koju kaže da je nevjerojatna, baš kao iz snova.

'Kad god uđem u taj ormar, kažem: 'Molim vas!', kaže Nicola za People. 'Tamo je kao u raju,' dodaje.

Nicola je u veljači čak doživjela modno usklađivanje sa svojom svekrvom Vicotorijom. Naime, dok su Nicola i Brooklyn bili vani tijekom Tjedna mode u Parizu, Nicola je nosila kožnu Dolce & Gabbana jaknu koja je izgledala kao da je izvučenba ravno iz Victorijinog ormara.

Naime, istu tu jaknu nosila je Victoria 2001. godine na početku nogometne utakmice držeći malenog Brooklyna za ruku, ali Nicola jaknu ipak nije posudila od svekrve već je svoju jaknu zapravo dobila na poklon od svoje majke, Claudije Peltz.

'Kad sam tek počela izlaziti s Brooklynom, poslala sam mami Victorijinu sliku i mislila sam da Brooklyn izgleda tako slatko', rekla je Nicola. 'I pomislila sam: 'Pogledajte kako Brooklyn slatko izgleda. Također, pogledajte kako je slatka ova jakna!' Godinama kasnije, kao iznenađenje za mene, moja ju je mama dobila na 1stDibsu.'

Nicola je rekla kako je njezina mama pronašla kupca koji je posjedovao arhivu modnih komada iz 90-ih i ranih 2000-ih te da je pokušavala otkriti je li njezina jakna zapravo Victorijina. 'Victoria je svoju jaknu prodala u dobrotvorne svrhe prije mnogo godina, tako da je to misterij', kaže Nicola kroz smijeh. 'Brooklyn je pitaoi: 'Je li to ta jakna?!' I svi ostali su pitali isto to. Ali zapravo ne znamo. No trenutak kada je Brooklyn nosio crvenu košulju kada sam ja nosila jaknu u Parizu, kao na originalnoj Vicotorijinoj fotografiji na kojoj nosi tu kožnu jaknu, nije bio planiran. Umirali smo od smijeha kad smo shvatili, kaže Nicola.