U IŠČEKIVANJU

Nakon ovoga ništa neće biti isto: Victoria Beckham ima novi projekt o kojem svi bruje

04.04.2024 u 19:59

Bionic
Reading

Najavljena kolekcija, plod suradnje Victorije Beckham i omiljenog brenda Mango koju s velikim nestrpljenjem iščekuju zaljubljenice u modu uskoro će ugledati svjetlo dana

Poznati dizajneri koji surađuju s high street brendovima, uvijek su zanimljivi fashionisticama, a ovoga se puta radi o dva vrlo cijenjena imena u svijetu modu.

Dakle, dobro udahnite! Hvaljena dizajnerica Victoria Beckham, koja je izgradila modni imperij nakon što je uspješno odradila glazbenu karijeru kao svima dobro poznata Posh Spice u Spice Girls, ujedinila je kreativne snage s poznatim španjolskim brendom Mango koji vole i domaće zaljubljenice u modu.

Brend čiji su zaštitni znak trendi i kvalitetne kreacije po pristupačnim cijenama, a čije komade često nose i pripadnice španjolske kraljevske obitelji, svoju će novu zvjezdanu kolekciju lansirati 23. travnja.

Kolekcija Victoria Beckham x Mango poklapa se s proslavom 40. godišnjice Manga, a posljednja je u nizu suradnji s nizom poznatih imena u svijetu mode uključujući brend Simon Miller, te modne influencerice Camille Charrière i Pernille Teisbaek.

Iako ćemo možda morati još malo pričekati na toliko očekivani pogled na cijelu kolekciju, najavljeno je kako će se raditi o komadima 'preciznog kroja s twistom, ženstvenih haljina i svestranog pletiva', ali uključujući i upečatljive torbe, dodatke i cipele koji će postati must-have komadi sezone”.

I, zahvaljujući kratkom prvom uvidu, sudeći po svemu čini se kako će u kolekciji biti zastupljene i Victorijine prepoznatljive elegantne haljine s V izrezom i laskavim naborima koje pristaju svima.

Već sad svi bruje o ovoj modnoj kolaboraciji pa nemamo što dodati nego da jedva čekamo vidjeti cijelu kolekciju.