must have beauty proizvod

Svjetski poznati brand TWEEZERMAN napokon i na našem tržištu!

22.03.2024 u 15:44

Bionic
Reading

Upoznajte profesionalca među alatima za uljepšavanjem!

Više od 40 godina brand TWEEZERMAN je profesionalac u izradi alata od nehrđajućeg čelika za uređivanje i stiliziranje obrva, noktiju i trepavica. Započeo je svoju misiju kako bi u industriju ljepote unio visokokvalitetne i inovativne alate za uljepšavanje i potrošačima omogućio da se osjećaju ljepše i bolje. Od sada naša beauty scena dolaskom TWEEZERMAN branda dobiva priliku doživjeti revoluciju u području alata za uljepšavanje. Riječ je o renomiranom brendu čije su slavne pincete osvojile srca ljubitelja ljepote diljem svijeta.

Kako je započela priča o TWEEZERMANU?

Priča o TWEEZERMANU započela je bolnim trnom kojeg je bilo teško ukloniti. Neugodna i bolna situacija bila je trenutak inspiracije za proizvodnju Slant Tweezer unikatne pincete s kosim vrhom. Vještina izrade pincete, poravnati i ručno turpijani vrhovi pod kutom od 25°osiguravaju da se pinceta ravnomjerno i čvrsto zatvori pri svakoj uporabi kako bi uhvatila baš svaku dlačicu. 'Slant' tj. pinceta s kosim vrhom broj 1 je alat ocijenjen od strane profesionalaca i vizažista diljem svijeta.

Pinceta koja ima nagradu Allureove Kuće Slavnih! U svijetu ljepote kvalitetni alati ključni su za postizanje savršenog izgleda. Jedan od najprepoznatljivijih proizvoda na svijetu je legendarna Slant Tweezer pinceta s kosim vrhom koja je osvojila brojne nagrade, uključujući i prestižnu nagradu Allure Best of Beauty. Kontinuirano, već 23 godine za redom proglašena je najboljom pincetom na svijetu i nagrađena pečatom Allureove Kuće slavnih 2021. i 2022. godine. Ova pinceta poznata po svojoj preciznosti i učinkovitosti postala je neizostavan alat kako za profesionalce, tako i za amatere. TWEEZERMAN nije samo brend alata za uljepšavanje; već je simbol vrhunske kvalitete, stručnosti i posvećenosti ljepoti.

TWEEZERMAN - must have beauty proizvod!

Ovaj inovativni brend čije su linije proizvoda izrađene od visokokvalitetnog i nehrđajućeg čelika, jamči dugotrajnost i izuzetne rezultate. Uz to, Tweezerman se ponosi svojim ekološkim angažmanom, i težnjom prema stvaranju manje količine otpada i upotrebom materijala za ambalažu koji su sigurni za našu planetu.

Ono što TWEEZERMAN čini izuzetnim nije samo izvrsna kvaliteta proizvoda, već i nepokolebljiva misija da svima omoguće pristup vrhunskim alatima. Svi proizvodi stvoreni su imajući na umu temeljne vrijednosti kompanije, a to su dugotrajnost, vrhunska kvaliteta i precizni rezultati. Bez obzira jeste li profesionalac ili amater, TWEEZERMAN vam pruža alate koji će vam pomoći postići željeni izgled s lakoćom i preciznošću.

Od sada TWEEZERMAN beauty proizvodi dostupni su na www.delmerion.hr.