HARD'N'HEAVY LJEPOTICE

Sviđaju li vam se ove seksi cure?

13.12.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Da su žestoke cure pokorile rock svijet i polako počele preuzimati tradicionalnu 'mušku' glazbu pod svoje, to više nije nikakva velika novost. Upoznajte najseksi vladarice hard'n'heavy scene

Magazin Revolver sve je ljubitelje teških nota i ove godine razveselio svojim kalendarom za 2013. godinu u kojem se pojavljuju neke od, po mišljenju mnogih, najljepših hard'n'heavy glazbenica. 

Pjevačica benda Lacuna Coil, Cristina Scabbia

No ove ljepotice kažu da im u njihovom žanru izgled često odmaže u karijeri.

'Cura u heavy metalu mora se stalno dokazivati. Morate biti nekoliko puta bolji glazbenik da bi vas npr. neki metal bend, čiji su članovi muškarci, uzeo kao ravnopravnu članicu. Nije vam lako, ali ne smijete se obeshrabriti. Ne smijete odustajati od svoga sna i uzimati sve k srcu', rekla je Nita Strauss, gitaristica cover benda Iron Maidens i Consume The Fire, koja ukrašava mjesec prosinac.

Osim Nite, u kalendaru (mjesec lipanj) našla se tamnokosa Talijanka Cristina Scabbia, pjevačica goth metal benda Lacuna Coil, koja osim glasom plijeni i stasom. Mladolikoj Cristini nitko ne bi dao 40 godina, koliko je proslavila u lipnju, a u nekoliko je intervjua naglasila da, kad ima vremena na turnejama, pobjegne od muških kolega kako bi uživala u tipično ženskoj zabavi - šopingu!

Među zanimljivim krasoticama pojavljuje se i dobro nam poznata Taylor Momsen, djevojka koja se nakon napuštanja serije 'Tračerica', u kojoj je glumila Jenny, posvetila glazbenoj karijeri sa svojim bendom The Pretty Reckless te podiže prašinu oskudnom odjećom, golišavim spotovima i skandaloznim izjavama.

Ovaj kalendar, koji bi svaki roker volio ugledati ispod bora, uključuje neke dodatne stvarčice poput datuma izlazaka novih albuma, koncerata, rođendana slavnih glazbenika iz toga žanra, glazbenih zanimljivosti i sl.

Popis ljepotica za 2013. godinu:

Ash Costello (New Years Day) SIJEČANJ

Brooklyn (Picture Me Broken) VELJAČA

Heidi Sheperd & Carla Harvey (Butcher Babies) OŽUJAK

Lzzy Hale (Halestorm) TRAVANJ

Miri Milman (System Divide) SVIBANJ

Christina Scabbia (Lacuna Coil) LIPANJ

Sarah Anthony (The Letter Black) SRPANJ

Anissa & Alexa Rodriguez (Eyes Set To Kill) KOLOVOZ

Taylor Momsen (The Pretty Reckless) RUJAN

Nookie (The Slot) LISTOPAD

Maria Brink (In This Moment) STUDENI

Nita Strauss (Iron Maidens i Consume The Fire) PROSINAC