NICKY HILTON

Sviđa vam se ovaj predivan kardigan? Pronašli smo puno jeftiniju varijantu za samo 200 kuna

01.04.2021 u 14:20

Bionic
Reading

Nicky Hilton Rotchild, mlađa sestra Paris Hilton za razliku od nje njeguje decentan i damski stil, a nerijetko nosi i ležernije, sportske kombinacije koje joj odlično pristaju

Plavokosa nasljednica koja je udajom za financijaša Jamesa Rotchilda ušla u tu bogatu i moćnu obitelj, uvijek je u fokusu zanimanja modnoga svijeta jer kad je u pitanju stil briljira svojim kombinacijama.

Majka dvije djevojčice vremenom se potpuno povukla iz javnoga života, no svako njezino pojavljivanje ne može proći bez fotografa koji je prate u stopu.

  • +3
Nicky Hilton Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezine su modne kombinacije profinjene i chic, a ne ustručava se nositi ni ravnu obuću pa je često možemo vidjeti u balerinkama, udobnim gležnjačama, tenisicama...

Zgodna Nicky prošetala se ulicama New Yorka u još jednom odličnom izdanju za koje je zaslužila čistu peticu.

Iskombinirala je skupocjeni kardigan u upečatljivoj nijansi ružičaste s crnim mašnicama sa skinny trapericama, kožnim balerinkama i statement torbom s potpisom Valentina. Trendi sunčane naočale i jednostavna frizura lijepo su se uklopili u ovo dnevno izdanje zgodne plavuše.

  • +8
Kardigani Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Nama je za oko zapeo njezin prekrasan kardigan, a riječ je o komadu prestižnog brenda Alice + Olivia čija cijena nije za svakoga, a iznosi oko 4800 kuna.

Kardigani su, složit će se svi, odlično rješenje za prijelazno razdoblje, ali i za prohladne ljetne večeri pa su isplativa modna investicija. High street brendovi prepuni su odličnih komada po pristupačnim cijenama, a dolaze u veselim bojama koje u trenu podižu raspoloženje.

Pronašli puno jeftiniju varijantu prekrasnog Nickynog kardigana i to u ponudi i Hrvaticama dragog brenda, Zare čija je cijena posve prihvatljivih 199,90 kuna, a načinjen je od čistog pamuka.