svi ih žele

Za svaki stas: Trendi haljinama koje su udobne poput trenirki vrtoglavo raste popularnost

01.04.2021 u 13:00

Bionic
Reading

Nakon što je globalna pandemija utjecala i na svijet mode pa su modne ovisnice oduševljeno uskočile u tajice, trenirke, hudice, još jedan komad u mjesecima koji su pred nama sprema se zavladati gradskim ulicama

Ako možda niste baš pristalica cvjetnih haljina koje se svakoga ljeta i proljeća nametnu kao najveći modni trend, onda će vam se sigurno svidjeti sweatshirt haljine.

Riječ je o cool varijanti sportskih sweatshirt majica koje već neko vrijeme dominiraju modnom scenom, samo su dulje, obično do koljena te fantastično izgledaju ako ih, naprimjer uparite s tenisicama, sportskim sandalama ili udobnim natikačama poput popularnih birkenstockica.

Ni ne sumnjamo kako će ove udobne i praktične haljine brzo osvojiti fashionistice jer su svestrane i mogu se nositi na bezbrojne načine, a da je riječ o velikom ovosezonskom trendu potvrđuje i najpoznatija modna tražilica na svijetu Lyst.

  • +42
Udobne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Prema njihovom istraživanju interes za ovakve minimalističke komade s visokom razinom udobnosti raste munjevitom brzinom iz tjedna u tjedan, a od siječnja je prestraživanje za sweatshirt haljinama skočilo za 109 posto.

Među najpopularnijim artiklima su Monkijeva oversized sweatshirt haljina, haljine s potpisom Nike Move to Zero i haljina brenda Off-White.

Pa ako vam se sviđaju aktualni trendovi nošenja casual i comfy kombinacija bit ćete zasigurno među obožavateljicama sweatshirt haljina kojima obiluje ponuda svima pristupačnih high street trgovina, ali i poznatih dizajnera.

Dolaze u najrazličitijim varijantama i modelima, a osobito su popularni komadi u pastelnim tonovima poput ružičaste, svijetloljubičaste, žute, sive, bež, kremaste...

Sweatshirt haljine možete nositi i u kombinaciji s tajicama ili samostalno, a upravo je mogućnost različitih kombinacija ono što ih čini savršenim izborom za proljeće.