JESSICA ALBA U PRUGICAMA

Ako niste ljubiteljica cvjetnih uzoraka, svidjet će vam se ova cool alternativa koja nikad neće izaći iz mode

01.04.2021 u 11:54

Bionic
Reading

Jessica Alba, glumica i uspješna poduzetnica koja stoji iza kompanije The Honest, uvijek iznova dokazuje kako je s pravom mnoge zaljubljenice u modu smatraju jednom od najbolje odjevenih stanovnica Hollywooda

Prelijepa Jessica Alba slaže besprijekorne stajlinge jedan za drugim, a njezina street style izdanja uvijek su pravo modno nadahnuće.

Glumica koja se nije puno promijenila od svojih početaka u Hollywoodu, može se pohvaliti mladolikim licem i vitkom figurom koje ističe kombinacijama u kojima plijeni poglede.

Crno-bijeli stajlinzi nesumnjivo su klasik nad klasicima s kojim nikad ne možete pogriješiti, a upravo je takav stajling odabrala zvijezda 'Sin Cityja' u kojem se uputila u kupnju sa starijom kćeri Honor koja će u lipnju proslaviti 13. rođendan.

  • +5
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U oversized topu s potpisom Rebecce Minkoff, kraćim crnim širokim hlačama cargo stila i crnim natikačama, Jessica je privlačila poglede.

Dnevni look bez greške začinila je sunčanim naočalima, retro stilom i efektnom torbicom s potpisom brenda Mehry Mu.

Bezvremenske pruge doista su nepobjedivi modni klasik koji obožavamo tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci pa ako ne volite cvjetne motive, to je više nego dobra alternativa s kojom nećete pogriješiti.

Tzv. bretonske pruge još u 50-ima i 60-ima ponosno su nosile legendarne modne ikone poput Brigitte Bardot i Audrey Hepburn no s modne scene nisu nestale do danas. Taj vječiti uzorak vremenom je postao neizbježan u garderobama mnogim trendsterica, a među njegovim ljubiteljicama je i Kate Middleton koja ga rado nosi u neformalnim prigodama.