STIL ZA PETICU

Sviđa vam se frizura lijepe Margot Robbie? Evo kako je možete sami napraviti

03.02.2020 u 18:39

Bionic
Reading

Glumica Margot Robbie bila je među najvećim zvijezdama ovogodišnje dodjele nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti (BAFTA) oduševivši svojim elegantnim stajlingom

Atraktivna Australka koju mnogi smatraju jednom od najljepših holivudskih plavuša, zavidila je svojim outfitom u crnoj haljini s detaljima od čipka koju potpisuje Chanel.

Kreacija s otvorenim leđima iz ovogodišnje kolekcije te francuske kuće bila je odličan odabir za 29-godišnju zvijezdu koja je bila nominirana za svoje uloge u filmovima 'Bombshell' i 'Once Upon a Time in Hollywood'.

Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Lia Toby / MirrorPix / Profimedia

Elegantno izdanje lijepa je glumica upotpunila minimalističkom frizurom za koju je dobila bezbroj komplimenata.

Radi se o ženstvenoj punđi sa zanimljivim detaljem, lagano uvijenim pramenom s jedne strane lica, a frizer Margot Robbie otkrio nekoliko trikova uz pomoću kojih možete brzo i lako kreirati ovakvu frizuru za koju sigurno neće izostati komplimenti.

73. BAFTA

Pogledajte glamurozne haljine s crvenog tepiha u Londonu

Pogledaj galeriju

'Za ovu frizuru me inspirirala njezina klasična haljina koja je sama po sebi vrlo upečatljiva. Osmislio sam stoga jednostavni look kako frizura ne bi zasjenila prekrasnu Chanelovu kreaciju. Kosu sam skupio na potiljku, a posebnost joj daje ležerno pušteni pramen s jedne strane lice', objasnio je frizer Bryce Scarlett.

'Prije nego sam posušio kosu i s četkom je izravnao, kako bi se postigao poseban sjaj, dodao sam malo sredstva za zaštitu kose od visokih temperatura. Zatim sam pažljivo napravio razdjeljak po sredini i fiksirao ga. Napravio sam gotovo nevidljive valove uz pomoć 'pegle' za kosu, a punđu sam pričvrstio na potiljku s diskretnim ukosnicama', kazao je B. Scarlett dodajući kako ovu frizuru nije teško napraviti.