NIKAD NE GRIJEŠI

I kad reciklira izgleda poput dive: Kate Middleton zablistala u kreaciji koju je nosila prije osam godina

03.02.2020 u 10:25

Bionic
Reading

Omiljena članica kraljevske obitelji, lijepa vojvotkinja od Cambridgea, ponovno je oduševila svojim odabirom koji je nosila na ovogodišnjoj dodjeli britanskog Oscara, nagrada BAFTA

Kao i svake godine, crveni tepih tradicionalne dodjela nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti (BAFTA) izgledao je poput modne piste na kojoj nije nedostajalo raskošnih kreacija slavnih uzvanica.

Kate Middleton pridržavala se ovogodišnjeg BAFTA-inog dress codea s naglaskom na održivu modu pa je odlučila odjenuti kreaciju koju je već nosila još davne 2012. godine.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Modna ikona koja je poznata po tome što često reciklira odjeću, izgledala je senzacionalno u raskošnoj bijeloj kreaciji Alexandera McQueena sa zlatnim detaljima koja je istaknula njezinu vitku figuru.

73. BAFTA

Pogledajte glamurozne haljine s crvenog tepiha u Londonu

Pogledaj galeriju

Kosa podignuta u glamuroznu punđu, efektni clutch, zlatne salonke te ogrlila i naušnice (Van Cleef & Arpels) odlično su zaokružili ovo besprijekorno izdanje vojvotkinje od Cambridgea.

Društvo joj je pravio suprug princ William koji je nosio elegantni crni smoking.

Glamuroznu McQueenovu kreaciju koju potpisuje Sarah Burton, Kate je nosila 2012. godine na svečanoj večeri u Maleziji, a haljina klasičnog stila doista je bezvremenska.

Inače, crvenim tepihom prodefilirale su mnoge poznate dame iz svijeta filma poput Olivije Coleman, Florence Pugh, Scarlett Johansson, Margot Robbie, Emilia Clarke, Daisy Ridley, Zoe Kravitz, Renee Zellweger, Saoirse Ronan...