MODNI HIT

Svi žude za ovom skupocjenom torbicom s potpisom prestižne francuske modne kuće, no otkrili smo i jeftiniju verziju

20.02.2020 u 12:50

Bionic
Reading

Torbe su za mnoge zaljubljenice u modu omiljeni modni dodatak kojeg, složit će se svi, nije nikad dosta u garderobi, a ovoj modnoj opsesiji nimalo ne ide u prilog ni modna industrija koja nas redovito stavlja na slatke muke

Svako malo pojavi se torba koja vrlo brzo postane predmetom žudnje modnih ovisnica, a u posljednje vrijeme svi su naprosto opčinjeni shopper torbicom prepoznatljivog uzorka s potpisom proslavljene modne kuće Christian Dior.

Iako je unazad nekoliko sezona naglasak bio na manjim modelima, koji je u jednom trenutku otišao u krajnost sićušnim modelima francuskog brenda Jacquemus, čini se da je torbicama, čija je praktičnost upitna, odzvonilo.

Diorova torba većih je dimenzija pa će se dopasti svima onima koji tvrde kako nikad nemaju dovoljno mjesta za svoje stvari, a već nekoliko sezona neizostavna je suputnica slavnim damama i popularnost joj ne jenjava.

Must have torbu tako su ponosno prošetale Rihanna, Jessica Alba, Bella Hadid, Diane Kruger, Olivia Culpo...

No ako vam se paprena cijena od 2200 eura, odnosno oko 16 tisuća kuna za jednu od najpoželjnijih torbica s potpisom Diora čini pretjeranom, svidjet će vam se i puno jeftinija torba sličnog dizajna koju je lansirao španjolski brend Mango, a koja će zasigurno biti među traženijim proizvodima ovoga proljeća.

A prednost joj je i u cijeni koja je i više nego prihvatljiva: samo 30 eura (oko 223 kn).