S POTPISOM H&M-a

Teško je nabrojati sve prednosti ove haljine koja izgleda puno skuplje nego što zapravo košta

22.04.2021 u 12:00

Bionic
Reading

Svake sezone popularni high street brendovi trude se iznenaditi svoje ljubiteljice nekim novim i uzbudljivim odjevnim komadima po pristupačnim cijenama, a u bogatoj ponudi švedskog modnog diva H&M-a ovih dana ističe se model plave haljine koja osvaja svojim izgledom i činjenicom da će predstavljati idealan odabir u svim prilikama

U potrazi ste za svestranim modelom haljine koja se pritom ističe efektnim dizajnom i pristupačnom cijenom? U aktualnoj ponudi švedskog brenda H&M teško je ne primijetiti novi model haljine koji upravo zadovoljava navedeno.

Osim efektnom nijansom plave, novi model haljine iz ponude H&M-a posebno se ističe svojim opuštenim krojem, laskavom dužinom midi te zanimljivim detaljima poput vezica s detaljem školjkica istaknutih na balon rukavima i leđima.

Haljina s potpisom H&M-a Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Zahvaljujući detalju debelog pojasa na vezanja koji je moguće skinuti, ova haljina u trenu se iz casual verzija pretvara u onu dostojnih svečanih prilika poput vjenčanja, krizmi ili krštenja u ljetnim mjesecima što je još jedna od brojnih prednosti ove haljine. Osim toga, stvorena je od stopostotnog pamuka – materijala koji se izuzetno cijeni u vrućim, ljetnim mjesecima.

Po cijeni nešto manjoj od 400 kuna, u prodaji se nalazi isključivo u internetskoj trgovini brenda, a nesumnjivo će doživjeti veliki uspjeh kod modnih ovisnica u aktualnoj sezoni.

Kako je predstavljena na stranicama H&M-a, izvrsno će pristajati jednostavnoj obući poput ravnih sandala, a s lakoćom ćete ju kombinirati i uz brojne druge trendovske siluete obuće namijenjene sezoni proljeće/ljeto.