NOVE POSLASTICE

Svi s nestrpljenjem očekuju prvu beauty kolekciju brenda koji obožavaju Melania, J.Lo i Kardashianke

25.03.2019 u 11:27

Bionic
Reading

Modna kuća Hermès najavila je proširenje iz modne u beauty industriju u 2020. godini. Osim planetarno popularnih modnih dodataka i odjeće s potpisom ove francuske modne kuće, ljubiteljice Hermèsa uskoro će moći uživati i u preparativnim i dekorativnim kozmetičkim proizvodima

Prema pisanju portala Business of Fashion, Hermès beauty kolekcija bit će proizvedena u Francuskoj i Italiji te će svi proizvodi biti zapakirani u ambalaže koje ne sadrže plastiku.

Čini se kako je proslavljena modna kuća odlučila otići korak dalje nakon dobro prihvaćenih parfema Twilly d'Hermès,Terre d'Hermès i najnovijeg Un Jardin Sur La Lagune, zahvaljujući kojima je u 2018. godini modna kuća zaradila 355 milijuna dolara.

Jedini do sada dostupan proizvod za njegu kože, koji nosi potpis modne kuće Hermès, je hidratantni losion za tijelo koji se može koristiti i za lice i ruke, a kojim je francuska modna kuća testirala tržište.

Detalji o luksuznoj beauty kolekciji još uvijek nisu poznati, no vjeruje se kako će Hermès slijediti politiku i vizije drugih luskuznih kuća kao što su Chanel i Dior.

Modnom pistom ove su godine Hermèsovi modeli prošetali noseći zagasiti smokey eyes look, pa mnogi pretpostavljaju kako će u novoj beauty liniji jedan od dekorativnih proizvoda biti i palete sjenila, no ne preostaje nam ništa drugo nego pričekati da kolekcij augleda svjetlo dana.

Ono što je sigurno jest to da proizvodi sigurno neće biti jeftini. S obzirom da cijene Hermèsovih parfema iznose između 600 kuna i 1000 kuna, vjerujemo kako će i cijene beauty proizvoda biti poprilično paprene.