NIŠTA BEZ SERUMA

Glamurozni saveznici mladolikog izgleda: Brišu znakove starenja i vraćaju sjaj

1/11

Serumi za lice

Zašto baš serumi? Razloga je mnogo, no najvažniji je svakako visoka učinkovitost. Čudotvorci iz bočice obećavaju puno toga i već godinama, sasvim opravdano, slove kao beauty favoriti, ponajviše zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka koje dubinski prodiru u kožu te tako sudjeluju u njenom intenzivnom jačanju, borbi protiv starenja i ispravljanju nepravilnosti. U usporedbi s kremama laganije su teksture, dublje prodiru u kožu, čime osigurava aktivne sastojke i u dubljem sloju, no najučinkovitiji su upravo u kombinaciji u kombinaciji s kremama.

'Serum je kao 'kozmetički lijek', ima puno više koncentracije aktivnih sastojaka, vrlo često kapsuliranih i s postupnim otpuštanjem, te je moj savjet uvijek prvo koristiti serum, a nakon nekoliko minuta nanijeti kremu. To je kao da ste uzeli lijek, a potom popili čašu vode. Samostalna primjena seruma nakon nekog vremena neće osigurati koži dovoljne količine hidratacije i emolijentne njege koju ima dnevna ili noćna krema', tvrdi farmaceutkinja Anita Galić.

Serumi za lice

Serumi za lice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prethodna slika Sljedeca slika
Sunčani i topliji dani su pred nama, a vladavini sivila konačno dolazi kraj. No mjeseci provedeni u grijanim suhim prostorima i na hladnom zraku ostavili su traga na našoj koži, što je nerijetko najvidljivije upravo na licu. Bilo da želite koži vratiti sjaj, svjež izgled ili je dubinski regenerirati prvo za čim trebate posegnuti je - serum
  • Autor: G.R.
  • Objavljeno 14.03.2019 u 14:47