IZBJEGAVANJE ODGOVORNOSTI

Svi drugi su joj krivi za probleme sa zakonom

17.12.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Posrnula glumica preko navodnih pouzdanih izvora priznala je da je izgubila kontrolu nad svojim životom, ali ne i da je za probleme s drogom i ponašanjem sama kriva. Za probleme LiLo krivi su, kao i uvijek - drugi

Lindsay Lohan je konačno priznala da je izgubila kontrolu nad svojim životom te da očajnički treba stručnu pomoć, piše stanica TMZ.

Lindsay se povjerila prijateljima kako se ponadala da je okrenula novi list u životu u ožujku, kada je završila služenje uvjete kazne u slučaju pljačke nakita. Tada ju je sutkinja gotovo majčinski upozorila: 'Prestanite tulumariti i usredotočite se na svoj posao.'

Lindsay je ignorirala taj savjet te sada stalno u suzama naziva svog odvjetnika Shawna Holleyja. Iako zna da joj je život izvan kontrole, u svom klasičnom stilu, Lindsay okrivljuje druge: tvrdi da se ponovno počela družiti s lošim ljudima koji je pokušavaju provocirati. Lindsay i dalje tvrdi da nema problema s drogom i alkoholom da njezin jedini problem to što nije redovita na savjetovanju s profesionalnim terapeutom.

229528,229228,229148,230094

Konačno, Lindsay je priznala prijateljima da ima velikih problema sa samokontrolom te da bi joj tu stručna psihijatrijska pomoć dobro došla.
Ova interpretacija stiže nakon što su proteklog tjedna magazini Star i Enquirer objavili članke kako je Lindsay dijagnosticiran narcisoidni poremećaj ličnosti, a stranica Celebitichy.com spekulira da je vjerojatno to samo priprema da Lindsay ponovno izbjegne zatvor.

Čak je Charlie Sheen nedavno izjavio u jednoj televizijskoj emisiji da je donirao 100.000 dolara u humanitarnu udrugu za ovisnike o cracku pod nazivom Blohan. Charlie je potvrdio svoju donaciju i izjavio da mu se Lindsay nikada nije zahvalila.