JONAS BROTHERS

Sve je spremno za novi album

17.04.2009 u 11:50

Bionic
Reading

Članovi američke teen atrakcije Jonas Brothers objavili su da su dva mjeseca prije izlaska albuma uspješno priveli kraju rad na svom novom, četvrtom albumu koji izlazi u lipnju ove godine

Album Lines, Vines and Trying Times izlazi 15. lipnja, a popularni bratski trojac kaže da su vrlo naporno radili na ovom novom glazbenom izdanju, nasljedniku A Little Bit Longer koji je prošle godine osvojio vrhove top ljestvica širom svijeta.

Dečki kažu da su u posljednjih nekoliko mjeseci bili okupirani isključivo poslom, radom u studiju i snimanjem TV showa JONAS, a čeka ih i ljetna turneja.

'Upravo smo završili s albumom. Mislim da je to korak u našem odrastanju kao glazbenika', kaže Joe, srednji brat Jonas i po mnogima najzgodniji član ove tinejdžerske senzacije. Prema najavama popularne braće, album je melodičan i, kako kažu, moći će ga slušati bilo koji tinejdžer u svom autu, ali i u autu roditelja.

Jonas Brothers nedavno su se požalili kako im zbog poslovnih obveza ne ostaje previše vremena za privatni život.

Jonasovi su na ovom albumu surađivali sa svojim starim producentom Johnom Fieldsom, a kao svoje utjecaje navode Elvisa Costella, The Zutons, Kings of Leon pa čak i Neila Diamonda.