ŠTO JE MISLILA

Sve je iznenadila stajlingom nalik Kim Kardashian

04.11.2016 u 14:59

  • +3

Jenna Dewan

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jenna Dewan, lijepa plesačica i supruga slavnog glumca Channinga Tatuma iznenadila je stajlingom za koncert jer je neopisivo podsjećala na Kim Kardashian

Zahvaljujući vitkoj liniji i isklesanom tijelu, Jenna Dewan može odjenuti što god zamisli, ali mnoge je iznenadila predimenzioniranom sportskom majicom i izazovnim čizmama. Lijepa se plesačica odlično zabavila na koncertu Kanyea Westa, a čini se da je i ljubiteljica njegovih kolekcija koje nisu naišle na previše pohvala publike i kritike.

Jenna je na koncert išla u majici koju je reper dizajnirao za Adidas, a baš poput slavnih iz klana Kardashian, kombinirala ju je na seksi čizme s tankom potpeticom, otvorenim prstima i uzorkom čipke.

Adidasova majica koju je dizajnirao Kanye nije ni upola neobična kao što su to potpuno plastične štikle ili prozirne čizme iznad koljena, a zgodna Jenna ispod je odjenula komad sličan maloj crnoj haljini i dodala večernju torbicu.

Ovakve je outfite najčešće nosila Kim Kardashian, a ponekad su kombinacije čipkastih korzeta, grudnjaka, tajica ili predimenzioniranih ogrtača bile toliko bizarne da su svi pitali zašto uopće dopušta suprugu da kontrolira njezin stil odijevanja. U usporedbi s tim, Jennin je outfit vrlo prihvatljiv i neka na tome ostane.