PALA NA VELIKI TREND

Sve je iznenadila drastičnom promjenom imidža: Kendall Jenner više nije brineta

01.03.2022 u 15:10

Bionic
Reading

Poznata po smeđim uvojcima, jedna od najplaćenijih manekenki današnjice i članica najpoznatije reality obitelji na svijetu odlučila je drastično promijeniti imidž po uzoru na blisku prijateljicu i kolegicu s modnih pisti, Gigi Hadid

Nakon dolaska prinove, američki model i slavna 'it' djevojka Gigi Hadid početkom protekle godine za modnu kuću Versace ponovno je prošetala modnom pistom, a tu je priliku tada iskoristila za predstavljanje novog imidža u znaku crvenkastosmeđe kose.

Crveni tonovi u kosi kakvim nije odoljela američka it djevojka ubrzo su postali velikim, frizerskim trendom, a iako nesklona drastičnim promjenama imidžama, nije im odoljela ni podjednako slavna Kendall Jenner.

  • +3
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: CPI / KCS Presse / Profimedia

S poludugom, smeđom kosom, koja je postala njezin zaštitni znak, 26- godišnja it djevojka odlučila se oprostiti osvanuvši s bakreno crvenom bojom na novom izdanju Tjedna mode u Parizu.

Poput brojnih kolegica, Kendall je odala počast preminulom dizajneru Virgilu Ablohu noseći reviju njegovog brenda Off-White, a upravo je na njoj debitirala u ulozi crvenokose ljepotice.

  • +20
Off-White FW22 Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia