BAKRENOCRVENA

Ova boja kose obilježit će proljetne mjesece, a osvojila je i slavnu Gigi Hadid

10.03.2021 u 10:46

Bionic
Reading

Nakon što je prije šest mjeseci prvi put iskusila čari majčinstva it djevojka današnjice Gigi Hadid prošetala se modnom pistom u Milanu pritom predstavivši novi imidž u znaku crvenkastosmeđe boje kose, a upravo ona slovi za jedan od velikih frizerskih trendova za proljeće

Sve što odjenu it djevojke današnjice, poput američkog supermodela Gigi Hadid, ubrzo postane hit, a trendove postavljaju i kada je riječ o kosi. Kestenjasta, točnije crvenkastosmeđa boja kose zvana auburn slovi za veliki frizerski trend, a nju je na milanskom Tjednu mode ovih dana predstavila 25-godišnja američka ljepotica.

Za njezinu bakrenu nijansu kose, kako je sama otkrila, zaslužan je poznati frizerski stilist Panos Papandrianos, a inspiraciju za nju pronašla je u izgledu glavnog lika iz Netflixove hit serije 'Damin gambit'.

  • +4
Netflixova serija 'The Queen's Gambit' Izvor: Profimedia / Autor: Hollywood Archive / Avalon Editorial / Profimedia

Ukoliko svojoj kosi u proljetnim mjesecima i sami poželite podariti topli bakreni ton koji će, po svemu sudeći, obilježiti tjedne pred nama, predlažemo vam da pogledate neke od sličnih lookova koje smo pronašli na Instagramu i Pinterestu.