NA FLORIDI

Svaki detalj na svome mjestu: Luksuzni stan proslavljene sportašice je san snova

12.01.2021 u 15:41

Bionic
Reading

Caroline Wozniacki, uspješna danska tenisačica i njezin suprug, zvijezda NBA David Lee, svoj su raskošni dom smješten u Miamiju uređen u modernom minimalističkom stilu, odlučili prodati

Tridesetogodišnja teniska zvijezda koja osim svojim uspjesima na terenu, privlači poglede i atraktivnim izgledom, sa svojim je suprugom vodeći računa o detaljima, uredila raskošni stan modernog stila.

Riječ je o prostranom stanu s kojeg puca očaravajući pogled na Biscayne Bay i Atlantski ocean, a čini se da je ovaj uspješni sportski par ipak odlučio ga prodati.

Wozniacki i njezin suprug, igrač NY Knicksa, ovaj su stan koji ima pet spavaćih soba i pet kupaonica te je smješten na elitnoj lokaciji kupili prije tri godine za 13.5 milijuna dolara, a zainteresirani kupac morat će iskeširati 17.5 milijuna dolara.

  • +18
Stan Caroline Wozniacki Izvor: Profimedia / Autor: MLS / Planet / Profimedia

Interijer osvaja svojim minimalističkim stilom u svijetlim nijansama, a svaki je detalj na svome mjestu.

Ovaj raskošni condo smješten je u zgradi Palazzo Del Sol koje potpisuje poznata arhitektonska tvrtka Artefacto, a namijenjena je onima koji cijene suvremeni dizajn koji uključuje puno otvorenih prostora i svijetlih boja.

Zgrada s luksuznim stanovima ima i fitness centar te ogroman infinity bazen.

Ni ne sumnjamo kako će poznati sportski par brzo naći kupce za ovaj vrhunski uređen stan smješten na prestižnom otoku Fisher, gdje žive mnogi poznati i slavni Amerikanci.