PRISTAJU SVIMA

Sunčane naočale za kojima su poludjele poznate Hrvatice, a koje su toliko efektne da će podići i najdosadniji stajling

11.10.2020 u 12:52

Bionic
Reading

Odabrati prvi okvir sunčanih naočala prema obliku glave mnogima stvara probleme, ali ako je suditi prema broju dama koje ove sezone biraju mačkaste modele ovog modnog dodatka, čini se da on jednako dobro pristaje svima. Posebno atraktivan poznatim Hrvaticama je onaj u bijeloj boji, a evo i zašto

Ljeto je već daleko iza nas i dobro smo zakoračili u jesen, ali modeli sunčanih naočala koji su prevladavali tijekom vruće sezone i dalje su aktualni. Barem što se tiče jednog specifičnog modela za koji se neopravdano smatralo da pristaje tek uz ljetne stajlinge.

Riječ je o mačkastim sunčanim naočalama francuske dizajnerske marke Celine čija je cijena otprilike 2,500 kuna. Upravo takvom modelu nisu odoljele brojne poznate Hrvatice, ali ni strane zvijezde, koje ih kombiniraju uz razna modna izdanja.

Nedavno ih je zagrebačkom špicom prošetala mlada mama Franka Batelić. Pjevačica ih je kombinirala uz robusno izdanje, maslinasti kombinezon i combat čizme.

  • +2
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Uz klasične ih stajlinge pak stilizira bivša manekenka, danas dekoraterka seta Anita Dujić, a odoljeti im nije uspjela ni supruga bivšeg dinamovca Marta Fernandes.

Modna blogerica Sonja Kovač u svojoj bogatoj kolekciji sunčanih naočala našla je mjesta i za ovaj popularni model koji je nosila gotovo cijelo ljeto, a i sada se proteže u njezinim dnevnim izdanjima.

Pjevačica Severina pak bira model u crnoj boji, a u bijeloj varijanti može se pohvaliti Vogue sunčanim naočalama, nešto pristupačnijom varijantom ovih svjetski poznatih mačkastih sunčanih naočala.

Severina na ročištu Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Uz sjajna jesenska izdanja, kao završni touch modno osviještena Nikolina Lacković dodaje upravo Celine bijele sunčane okvire.