NAGRADNJAČE

'Sumrak' nagradio

17.12.2008 u 12:00

Bionic
Reading

Na velika platna dolazi nam 'Sumrak', priča o strastvenoj i neočekivanoj ljubavi između mlade djevojke i zagonetnog i neodoljivog vampira. Zaigrajte nagradnu igru koju su za vas pripremili Blitz i tportal.hr i osvojite majice iz filma

Kada majka Belle Swan (Kristen Stewart) ode na put sa svojim novim suprugom, sedamnaestogodišnjakinja napušta svoj dom u Phoenixu i vraća se živjeti s ocem u gradić Forks, u državi Washington. Nakon beskrajnih sunčanih dana u Arizoni, maglovita klima gradića Forks Belli prilično je egzotična, kao i nove kolege iz razreda, iz obitelji Cullen. Nevjerojatno privlačni i iznimno tajnoviti, oni nisu kao ljudi koje je dosada poznavala, i to na načine koje ona ne može ni zamisliti.

Cullenovi su obitelj besmrtnih krvopija. Desetljećima – a neki i stoljećima - discipliniraju sami sebe kako bi konzumirali samo životinjsku krv, vodeći vampirsku inačicu vegetarijanskog stila života. Bella postaje posebno očarana Edwardom Cullenom (Robert Pattinson), ali njezin je novi kolega drži na distanci. Međutim, istina je ta da ga ona iznimno privlači te on strahuje da će njegova vampirska priroda preuzeti kontrolu nad njim.

Ne mogavši se odvojiti od Belle, Edward joj se povjeri u nadi da će je njegova tajna odbiti, ali nju to još više zaludi. Uskoro mladi par postaje nerazdvojan. Međutim, kako Edwardova unutarnja borba postaje sve žešća, tako Bellu sve više prožima snažna želja da postane jedna od njih.

Majice su osvojili:

Martina Rajaković
Domagoj Kifer
Gordana Cindrić
Martina Mandić
Ani Vivoda

Nagrade će bit poslane poštom na kućnu adresu.