STUDIRAJTE S MANJE BRIGA

Studij koji podržava tvoj razvoj

04.02.2016 u 15:23

Bionic
Reading

Samo uz pravu podršku koja vas prati na studentskom putu razvijate se u pravog akademskog građanina i kompletnog stručnjaka. Promjena okoline, približavanje početka studiranja, nove kolege u vašem životu koje tek trebaju postati prijatelji, jako puno učenja koje vam predstoji… Sve je to puno novosti za jednog budućeg studenta koji stremi k tome da bude uspješan u novoj životnoj avanturi.

Ali znajte, može biti lakše. Takva podrška dolazi s vašeg odabranog fakulteta, a njome se može podičiti Sveučilište Libertas. Naime, brojne generacije studenata koje su sjedile u njihovim klupama osjetile su što to znači kada je sve posvećeno studentu i kada se o njima brine kroz sve faze studiranja. Podrška ih je učinila spremnijima I konkurentnijima na tržištu rada.


Evo kako to izgleda kada na studiju imaš punu pažnju i podršku te kako to doprinosi tvom boljem razvoju:

1. Individualni pristup svakom studentu

Rad u malim grupama kao što je to na Libertasu, omogućuje profesorima da svakom studentu posvete više vremena, da riješe nedoumice i usmjere vaše učenje. Sa profesorima ostvarujete bolju komunikaciju i zbližavate se. Vaš napredak se prati i potiče i od prvog dana vas se drži za kolege koje itekako doprinose akademskoj zajednici i društvu. To je potpora i osjećaj važnosti koji se malo gdje dobiva.

2. Rad na praktičnim vježbama

Kada vam profesori daju vježbe sa stvarnim primjerima iz poslovnog života to vam pomaže da odmah na studiju vježbate kako donositi ispravne odluke u poslu. A kasnije vam je to prednost u karijeri jer već poznajete određene poslovne situacije i znate kako pravilno postupiti.

3. Odrađivanje stručne prakse

Imati pravo stručno radno iskustvo i prije diplome velika je prednost, prema onima koji sa studija izlaze samo s diplomom, jer za tržište već imate prvu stavku u CV-ju. Studenti na Libertasu odrađuju praksu već tijekom studija u najboljim hrvatskim tvrtkama i tamo primijenjuju naučeno te uče poslovne vještine čime postaju traženi kadar nakon završetka studija. To je podrška vašoj karijeri koja vam zaista treba.

4. Mogućnost sudjelovanja u Erasmus+ školovanju u inozemstvu

Libertas vas potiče i da dio svog školovanja odradite u inozemstvu. Jer to znači puno za jednog akademskog građanina koji se razvija - upoznajete nove kulture, usavršavate strani jezik, stičete veze koje kasnije u karijeri puno znače... Na Libertasu u potpunosti širite vidike!

5. Stručno osoblje koje brine o tebi prije, tijekom i poslije studija

Stručna podrška osoblja na fakultetu je bitna jer, primjerice, manje brinete za detalje pri upisu i obavite to brzo i jednostavno, a više se posvećujete učenju. Tijekom studija Libertasov Centar za karijere priređuje gostujuća predavanja, studijske posjete, pomaže pri pisanju CV-ja za dobivanje prvog posla, pripremi za studentska natjecanja, itd. Tu su za vas cijelo vrijeme i rade sve kako bi vam iskustvo studiranja bilo bogatije.

Sigurni smo da i vi želite imati ovakvu podršku tijekom svog studija, stoga se obratite Sveučilištu Libertas koji već ove veljače pruža mogućnost upisa na sveučilišne i stručne studije.

Što vas čeka na pojedinom redovnom ili izvanrednom studiju i više informacija o ispronađite na www.sveucilistelibertas.hr ili kontaktirajte
Libertas Centar za karijere
t: 01 5633 112, 01 5633 115
e: upisi@libertas.hr

Pogledajte kako izgleda studirati na jednom od studija na Sveučilištu Libertas: