SVI SU ZABRINUTI

Što se to događa s Pattinsonom?

22.10.2013 u 09:46

Bionic
Reading

Vijesti koje u posljednje vrijeme dolaze o Robertu Pattinsonu nisu nimalo obećavajuće

Nakon što je američki tabloid Star objavio šokantne informacije da je Rob (27) postao ovisan o kokainu te da je cijelu noć tulumario uz vrećicu te droge, tim mladog glumca vrlo je zabrinut.

'Robert je cijelu noć šmrkao kokain. Pokušao je to raditi suptilnije pa je grabio koku ključem iz vrećice, ali je to činio naočigled drugih u prostoriji. Izgledao je kao da točno zna što treba učiniti', piše Star.

Pattinsonov tim nije zadovoljan ni u kojem se smjeru razvija njegova karijera koja stagnira nakon završetka sage Sumrak.

Navodno su mladom glumcu koji se proslavio kao Edward Cullen u sagi Sumrak savjetovali neka se uozbilji i fokusira na karijeru, objavio je Showbizzspy

'Robov tim zabrinut je za njegovu budućnost. Uvjereni su da se mora promijeniti dok nije kasno. Savjetovali su mu da se drži podalje od tulumarenja i djevojaka. Nisu zadovoljni ni što energiju koju troši na svoj neostvareni san o velikoj glazbenoj karijeri. Ne žele da sve ono što je postigao tek tako odbaci i sugerirali su mu da do kraja godine izabere neki filmski projekt. Njemu je potreban jedan jak i 'ozbiljan' film, nešto poput filma 'Seven' koji je promijenio tijek karijere Brada Pitta.'

Pattinsona (27) su mediji nakon prekida s Kristen Stewart dovodili u vezu s Riley Keough, unukom Elvisa Presleyja, a nedavno i s Dylan Penn, kćeri Seana Penna i Robin Wright.