OBRAT U KARIJERI

Što se to događa s Mineom?

13.05.2014 u 09:41

Ivana Banfić, Minea i Ella

Izvor: Promo fotografije / Autor: Narodni radio

Bionic
Reading

Dance pjevačice Minea, Ella i I Bee na svoj su način komentirale pobjednicu Eurosonga Conchitu Wrust, pa je Minea pokazala kako bi joj stajala brada

'Atmosfera na svakom koncertu je kao da nam je prvi put. Baš u publici vidiš taj sjaj u očima. A i mi se sve bolje i bolje zabavljamo. Već i spavamo zajedno', rekle su kraljice dancea 90-ih, Minea, Ella i I Bee, koje od početka godine obilaze hrvatske disko klubove.

Njihova turneja sjećanja na devedesete nastavlja se sredinom lipnja koncertima u Splitu, Rijeci, Novigradu, Čapljini i Vrbovcu, a od jeseni kreći i u osvajanje Slovenije. Do tada ih čeka i gomila nastupa po obali, stoga je ovaj trio napravio prigodnu pjesmu 'Na Jadran', koju su premijerno predstavile na Narodnom radiju, gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.


'Na svom albumu surađujem s Andrejom Babićem, koji je rekao da ima za mene pjesmu, smiješnu k'o 'Šumica'. Shvatila sam da je to pjesma koja je baš za nas tri, pa sam je poslala curama', rekla je I Bee, priznavši da se sve odigralo jako brzo. 'Bilo je to iskustvo par excellence. Ne može se ni sa čime mjeriti. Zanimljivo, duhovito i puno duha', izjavio je višestruki autor na Eurosongu, koji bi veseli trio rado poslao na ovu glazbenu manifestaciju, ali kaže da su mu ipak malo previše golobrade.

Stoga je voditelj Petko izvukao brade i cure pripremio za Euroviziju, što je izazvalo opći smijeh u studiju. Ella, I Bee i Minea komentirale su eurovizijsku pobjednicu Conchite Wurst. 'Ima lijepu boju glasa, super je pjesma i on odlično pjeva', izjavila je Ella, a Ivana dobacila. 'To je showbusinnes. I nekad, prije Facebooka i Youtubea, u cirkusu su bile žene s bradom i gutači vatre. To se samo nastavlja', kazala je pjevačica, a Ella završila da je to dokaz da se sve u cirkus pretvara.

Očito su dance pjevačice shvatile kako dodatno privući pažnju, pa nije isključeno da će na sljedećoj gaži nastupati uz prigodne brade.