NI U NAJGOREM PMS-U

Što Renata Sopek nikad nije napravila?

12.04.2013 u 11:51

Bionic
Reading

Renata Sopek pokazala je zavidnu liniju, otkrila je da je sretnica koja ne voli slatko te zašto postaje pitt bull

Renata Sopek sinoć je na LIVE VIP Fashion Night u XYZ Premium Fashion Storeu u zagrebačkom Arena centrubila pravi vjesnik proljeća. Odjevena u bijelu haljinu pokazala je svoju vitku liniju jer je uvijek u dobroj formi, a uskoro počinje nova sezona njene emisija s istim naslovom.

'I dalje imamo javne osobe koje prolaze kroz razne izazove. Imamo prilog o ljepoti i njezi, imamo prilog o zdravlju i prehrani, ali imamo i jedan novitet. To je taj mini reality koji ćemo raditi. Odabrat ćemo jednu osobu preko mog Facebooka i u dva i pol mjeseca koliko traje sezona, uz stručan tim i nutricionista tu osobu ćemo dovesti do top forme. To će biti jako zanimljivo', rekla je Renata Sopek i otkrila nam ima li uvijek snage za dobar šoping.

'Ovisno o raspoloženju. Mene je najbolje poslati u šoping kad sam loše volje da novčanik neće previše patiti, ali u suprotnom imam konjske živce. Ja sam ti kao pitt bull, primim i ne puštam dok ne nađem. Tako da to može potrajati, a poželjno je imati tenisice kad idem u šoping', dodala je Renata i priznala da ponekad zna zgriješiti.

'Kad si u nekom konstantnom treningu i imaš nutricionistički posloženu prehranu, onda nije problem ako zgriješiš i pojedeš kolače, odeš na pizzu ili slično. Nije drama jer se ništa ne vidi na liniji', rekla je i dodala da nikad ni u najgorem PMS-u nije pojela cijelu čokoladu.

'Ne odgovara mi previše čokolade i previše slatkog, ali da se volim zguštat u par kockica, to je dobro', rekla je Renata. Sretnica.