SAVJETI ZA DEČKE

Što nikako nemoj činiti ako je želiš osvojiti

24.04.2012 u 13:39

Bionic
Reading

Neke stvari koje dečki rade strahovito odbijaju pripadnice ljepšega spola. Prisjetili smo ih se nekoliko koje sigurno zauzimaju vrlo visoka mjesta na toj ljestvici 'nikako ne činiti'

Opsjednutost ženskim tjelesnim atributima
OK, jasno nam je da si dečki ne mogu pomoći kad su u pitanju ženske draži posebice u teen godinama (a ni cure neće ne zamijetiti nekog zgodnog dečka)! No nitko ne voli da ga se samo procjenjuje prema izgledu. Zato se potrudi upoznati curu kao osobu i nemoj je doživljavati samo kao neki objekt.

Glumljenje frajera
Cure mrze kad dečki glume i pokušavaju se prikazati potpuno drukčijima nego što jesu, a osobito kad žele ispasti face pred prijateljima.
Djevojke cijene iskrenost i dečke koji imaju izgrađenu osobnost te one koji se ne moraju dokazivati blesavim nestašlucima. Dakako, sviđa im se kad se mogu pouzdati da će ih dečko braniti i zauzeti se za njih.

Previše ulickan look

Naravno, nijedna cura neće biti očarana ako ti je kosa masna, nisi se istuširao, nosiš smrdljive tenisice, a tvoj cjelokupni look odmah povlači pitanja o (upitnoj) osobnoj higijeni. Iako većina najviše voli jednostavan izgled, mnogima se ne sviđaju ni dečki koji su preopterećeni svojom vanjštinom, a posebno kosom!
'Ne sviđaju mi se previše ulickani muškarci. Dovoljne su dobre traperice i neke fine majice ili džemperi', rekla je naša poznata glumica Nataša Janjić.

189183 ,189189 ,189263 ,188884Sebičnost
Kad cure nešto ne žele, a tu se najviše misli na ljubakanje i više od toga, one ne vole raspravljati o svojim razlozima. 'Ne' znači 'ne' i ti to moraš poštovati, sviđalo ti se ili ne. Ako joj nije do izmjenjivanja nježnosti, ne nagovaraj je i ne navaljuj, jer osim što ćeš ispasti dosadni nasrtljivac, pomislit će, a što drugo, nego da je ne poštuješ i da samo misliš na sebe. Djevojke ovakvo ponašanje odbija, jer tako pokazuješ da je ne poštuješ kao osobu.

Manjak ili višak samopouzdanja
Nije nikakva tajna da samopouzdanje igra itekako važnu ulogu. Osobe koje imaju samopouzdanja u stanju su svoje nedostatke pretvoriti u vrline. Dečki koji zrače nečim ne moraju imati ni savršeno tijelo niti biti preslatki kao Harry Styles iz One Directiona.
Bitan je taj opći stav, ono što zračiš iznutra. Zato je dobro raditi na samopouzdanju. No cure ne vole ni pretjerano samopouzdanje, tj. umišljenost. Isto kao što to dečki ne vole kod cura.
Laž i prevara
Treba li ovome pitanju što dodati? Kad ti je jako stalo do nekoga, stalo ti je da ti je ta osoba vjerna. Zato, ako želiš zadržati curu, nikad ne dopusti da iznenadni flert s privlačnom trećom stranom prijeđe u iznenadno brijanje. Kao što ni ti kod cure ne toleriraš prevaru, tako ni ona kod tebe.
Ni slavni nisu cijepljeni od takvih nimalo ugodnih iskustava. Kći rock legende Ozzyja Kelly Osbourne (27) doživjela je veliki šok kad je saznala da ju je njezin dečko Luke Worrall varao – čak i s transseksualcem!
'Bila sam slomljena srca. Svi su mi govorili da me Luke vara, ali ja nisam vjerovala. Nije vam lako to prihvatiti', rekla je Kelly koja se dugo nakon toga oporavljala.

Dakle, iako se dečkima čini kako je ženski um katkad kompliciran, najjednostavnije je da se pridržavaš one stare 'ono što ne želiš da ti netko čini, nemoj ni ti raditi', odnosno postavi se u tuđu poziciju.