CRNO I USKO

Što kažete na modnu kombinaciju ove trudnice?

22.08.2013 u 11:18

Jennifer Love Hewitt

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Bionic
Reading

Slavna glumica Jennifer Love Hewitt odnedavno je zaručna s dečkom Brianom Hallisayjem, a par očekuje i svoje prvo dijete. U već poodmakloj trudnoći Jennifer je pokazala sjajan modni stil

Jedna od holivudskih zvijezda koja se rijetko kada naslikava pred fotoobjektivima te privatni život u većoj mjeri skriva od očiju javnosti svakako je Jennifer Love Hewitt, a njezine modne kombinacije jednako tako odišu jednostavnošću i stilom.

Tako je mnoge iznenadila i prije dva mjeseca objavljena vijest kako se Jenn zaručila s dečkom Brianom Hallisayjem te da par očekuje svoje prvo dijete. Tu vijest ubrzo je potvrdio njezin zaručnički prsten te sve veći trudnički trbuh. Na event u New Yorku Jennifer je stigla u crnoj pripijenom haljini dugih rukava koja joj je sezala do pola lista te bila lagano nabrana sa strane. Vrlo jednostavnu haljinu, koja je otkrila kako Jennifer trudnoća odlično pristaje, glumica je začinila crnim cipelama na punu petu te brojnim narukvicama.

Osim sjajnog trudničkog stila, Jennifer je pokazala i novu frizuru – svoje nekada svijetlosmeđe valove skratila je do ramena, kosu obojila u tamnosmeđu, gotovo crnu boju, a sada fura i šiške.