ZABAVNA ANALIZA

Što izbor badića govori o tebi

21.07.2011 u 10:56

Bionic
Reading

Svaka cura ima najdraži kupaći kostim koji ljeti obožava i u kojem se osjeća kao kraljica plaže, no jesi li se ikad zapitala otkriva li možda izbor badića ponešto o tvojoj osobnosti?

Ako voliš badiće neobična kroja i od skupocjenih materijala: Imaš samo jedan cilj – biti najatraktivnija na plaži i sve ostale cure zasjeniti svojom pojavom. Najvjerojatnije si tip koji kupuje samo odjeću s potpisom i to vrlo rado pokazuješ okolini. Želiš biti najbolja u svakom pogledu, a markirana garderoba ti daje dodatni osjećaj moći.

Ukoliko biraš kupaći kostim s raskošnim dekolteom i upadljivim uzorkom:
Savršeno si svjesna svog utjecaja na okolinu i uživaš privlačiti pozornost svojom pojavom. Ovisna si o šljokicama, perlicama, uočljivim dezenima i otkačenim printovima - voliš koketirati i u tome se snalaziš kao riba u vodi. No flert dolazi u obzir samo s dečkima koji su podjednako dobrog izgleda i pršte samouvjerenošću, baš poput tebe.


Bikini veselog uzorka iz linije pjevačice Avril Lavigne Abbey Dawn
Ako ti se sviđaju kupaći kostimi s cvjetićima, točkicama, mašnicama ili neobičnim dezenima: Ti si prototip romantične cure i ne voliš baš puno flertovati. Radije maštaš o dečku kao stvorenom za tebe s kojim bi bila u dugoj i ozbiljnoj vezi. Ne brini, vjerojatno ćeš svojim izborom kupaćeg kostima privući upravo takvog dečka, kojem se sviđaju romantične i nježne dušice. Ovakve modele preferira i kanadska pjevačica Avril Lavigne u čijoj se modnoj liniji Abbey Dawn mogu naći badići veselih uzoraka za razigrane cure kakva je i ona.
 
Tvoj izbor je klasični jednodijelni kupaći kostim: Ovime poručuješ da trenutačno nisi zainteresirana ni za kakav flert ni flertić te da želiš s društvom (ili sama) uživati u miru uz knjigu ili slušajući omiljenu glazbu.

Badić sportskog kroja: Tvoj badić je prije svega udoban i izdržljiv za tvoj aktivni način zabave - u takvom badiću možeš skakati, plivati, roniti i ludirati se do mile volje. Ti se želiš samo dobro zabaviti sa svojim društvom i nimalo se ne zamaraš time kako tvoj kupaći kostim izgleda dečkima. Takve badiće obožava simpatična zvijezda popularne TV serije 'Vampirski dnevnici' Nina Dobrev koja kaže da se na plaži voli osjećati nesputano dok igra odbojku na pijesku ili pliva.

Tankini u kombinaciji s udobnim gaćicama modernog kroja: Iako pratiš modne trendove, nisi modna žrtva jer izboru odjeće pristupaš opušteno. Uživaš u sklapanju novih poznanstava i dobroj zabavi. Nisi tip koji se prži na suncu i cijelo vrijeme nagovaraš frendice na akciju. Tebi je nezamislivo na plaži ne raditi ništa jer si cura za aktivni odmor.

Seksi monokini: Ovo je badić kod kojeg su grudnjak i gaćice  spojeni na jednom uskom dijelu i koji apsolutno privlači poglede na plaži. Ukoliko ti se sviđa ovakav model, ti si samouvjerena cura koja se ne obazire na komentare drugih i fura svoj film. Pomalo si suzdržana u nepoznatom društvu i ljudi misle da si arogantna, no to je samo prvi dojam. Ispod tvog imidža ledene kraljice krije se umiljata djevojka.