SVI DETALJI IZLASKA

Što će prijateljici reći o tebi?

04.02.2013 u 19:21

Bionic
Reading

'Draga, moramo se naći da ti sve ispričam', tako najčešće započinju telefonski razgovori dvije prijateljice nakon sinoćnjeg izlaska s novim dečkom. Što slijedi u nastavku njihove priče?

Čini se da o najsitnijm i najintimnijim dijelovima izlazaka ne pričaju samo muškarci koji se uglavnom općenito pohvale jednom rečenicom uz pivu s prijateljima. Cure sve detaljno prokomentiraju: od toga što je dečko obukao do toga što je pio, s kim se druži i u konačnici – kakav je u krevetu. Bez preskakanja sočnih detalja o izvedbi i veličinama.

Razmjena intimnih informacija nije samo prikupljanje savjeta i zajedničko procjenjivanje novog dečka, već i mali ritual bliskosti između dvije ženske osobe, potvrda njihovog prijateljstva.

Prijateljice se jedna drugoj najviše povjeravaju na početku prijateljstva, pokazala su istraživanja. Tada se prepričava sve do detalja anatomije: prijateljice će međusobno dijeliti informacije o spolnim organima svojih dečki i njihovoj funkcionalnosti.

Žene, pokazalo je istraživanje, prvo pričaju o emocijama, pa tek onda o seksu. Osim o svojim emocijama, proučavat će i karakterne osobine određenog frajera, s posebnim naglaskom na duhovitosti.

Komentirat će, nadalje, stupanj njegovanosti dečka s kojim su prvi put izašle: trbuščić dolazi u obzir, ali dlake u nosu i ušima su zabranjene, kao i perut u kosi. Tu ulaze i detaljni opisi odjeće i obuće.

Na prvom dateu vrlo lako se skeniraju svi nedostaci: prljave cipele, košulja s flekovima, poderane čarape i sve se to arhivira u veću sliku koja će naknadno biti izložena prijateljici kao na znanstvenom simpoziju. Seks je zanimljiva tema, ali prije nje, puno toga će izaći na vidjelo o potencijalnom odabraniku.