SPORTSKO IZDANJE

Što će na ovo reći kraljica? Kate Middleton po prvi put pokazala istrenirane noge u ultrakratkim hlačicama

08.08.2019 u 20:11

Bionic
Reading

Kate Middleton i primc William u četvrtak su sudjelovali na tradicionalnoj kraljevskoj regati King's Cup kojom se svake godine prikupljaju sredstva za humanitarne organizacije čiji su vojvode od Cambridgea počasni sponzori. Zbog lošeg vremena koje se predviđalo za petak, utrka je održana dan ranije, no to nije omelo lijepu vojvotkinju da isfura stajling koji je naumila. No, što će na njezin otkrivajući stajling reći kraljica Elizabeta?

Princ George i princeza Charlotte navijali su za svoje roditelje koji su se borili za pobjedu na suparničkim jedrilicama. Kraljevska regata humanitarnog karaktera odvijala se na otoku Wight, a fotografi su s kopna sve vrijeme pratili razvoj situacije.

Nakon što su za medije otkrili kraljevski kup koji će uručiti pobjedničkoj ekipi, princ William i Kate Middleton presvukli su se u sportsku odjeću i obuću i uputili se na start. Fotografima nije mogao promaknuti stajling lijepe vojvotkinje koja se ovog puta poprilično opustila kada je izbor odjeće u pitanju.

Kate je za utrku odabrala sportsku vodootpornu jaknu s potpisom brenda Gill i ultrakratke sportske hlačice koje su u prvi plan stavile vojvotkinjine duge i istrenirane noge. Cjelokupan stajling Kate je upotpunila plavom šiltericom i sivim tenisicama.

Moramo priznati da je ovo sportsko izdanje vojvotkinje od Cambridgea uistinu jedno od rijetkih.

  • +25
Kate Middleton i princ William na kraljevskoj regati Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je riječ o ležernom sportskm događanju, još uvijek je regata službeno događanje koje je medijski popraćeno te smo uvjereni da se kraljici Elizabeti II. sigurno nije svidio Katein outfit. Kraljica, koja je u travnju proslavila 93. rođendan, vrlo je konzervativno odgajana te je opće poznato da ne preferira kada članice kraljevske obitelji nose cipele s punom petom, otvorena ramena i jarki lak na noktima, a posebno je netolerantna prema kratkim haljinama.

Ipak, ono što kraljica nikako ne može smisliti su hlače, koje smatra nedovoljno ženstvenima, a poseban pik ima na kratke hlače koje bi Kate Middleton i Meghan Markle, ako se nju pita, trebale izbjegavati u širokom luku.

Upravo zato sumnjamo kako je kraljica bila sretna kad je vidjela fotografije na kojima Kate sudjeluje na regati u ultrakratkim sportskim hlačicama.

  • +14
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia